29/03/2024

Говорете нежно на водата и тя ще ви отвърне със здраве

Реномирани учени отдавна твърдят, че водата е в състояние да запаметява информация във вид на звуци, чувства, образи, електромагнитно поле. И поради тези си свойства тя може да предава както позитивна, така и отрицателно заредена информация при използването.

Природната вода е жива. Тя съдържа в себе си хармоничната програма на сътворението на света. Химикалите и информационното замърсяване я правят „мъртва“. Във водопроводите на населените места сега навсякъде водата е „мъртва“ тъй като е подложена на химическо и механично пречистване. След това с помпи е подгонена по кривите водопроводи. Тесните тръби един вид насилват водата. И тя помни това.

Водата помни отношението и ни към нея. Тя запаметява звуците и лошите думи. И тъй като водопроводът преминава през целия град, водата в него е заредена с отрицателните емоции на все по-изнервените хора. Пиейки такава вода иначе спокоен човек може да стане избухлив и гневлив.

Водата в пластмасовите бутилки и туби не е по-добра от водопроводната. Предимството й е, че в нея няма очистващи химикали. Но тя точно като водопроводната е заключвана в тесни пространства и превозвана.

Информационно замърсената вода е вредна за човешкия организъм тъй като се нарушава се биоритъмът на клетките.

Позитивната информационна програма, която носи в себе си чистата питейна вода, е залог за нашето здраве и дълголетие. Още от древността такава вода се е считала за целебна. Отдавна е забелязано, че дълголетниците живеят най-вече в планински райони. Те цял живот са пили ледникова вода. Поради това мнозина препоръчват да се пие размразена вода.

Нека си спомним  как в църквата се прави светената вода – с молитва и колко много хора вярват в силата й. При това положение нищо не пречи на убедените в наличието на памет у водата да й говорят нежно, да й пуснат нежна музика, да я помолят да ги засити и пречисти с чиста енергия.

Бел. ред. – от личен опит: Пробвайте да поставите стъклена бутилка с вода – дори от чешмата, ако нямате друга, за 2-3 часа на слънце през топлите сезони на открито. И после я опитайте дори, когато още е топла. Дали е лечебна? Възможно е – специалисти могат да го докажат или опровергаят.  Но е изненадващо сладка сякаш някой е ръснал в нея подсладител и въобще – много е приятна и необикновена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *