24/04/2024

Волен Сидеров: ЦРУ готви междуетнически сблъсъци в България

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров предупреди, че ЦРУ и Пентагонът подготвят „изключително опасен сценарий“ за етнически сблъсъци в България.
По думите на Сидеров, през последните две седмици в страната е била стоварена по суша, вода и въздух тежка военна американска бойна техника, което било представено по много неубедителен начин – като учения. Лидерът на „Атака“ обаче смята, че учения не се правят, те се използват като фасада, а целта е друга, предаде БТА.

„През последните десетина дни в България са дошли на оглед „цивилни изкуствоведи“ от ЦРУ и Пентагона, които са оглеждали болници, училища и хотели с цел приспособяването на хотелите и училищата в щабове, а болниците за приемане на военнослужещи при необходимост“, заяви Сидеров и допълни, че това е ставало със съдействието на министерствата на образованието и на отбраната.

По думите на лидера на „Атака“ се предвиждали междуетнически и междуверски сблъсъци, които да бъда посочени като повод за наличието на войските и военната техника.

Сценарият, който ще се наложи отвън, е да бъдат подготвени изкуствено такива сблъсъци, за да може умиротворяващата роля на американски натовски войски да бъде оправдана, каза лидерът на „Атака“.

Затова той предупреждава всички политици, коментатори и медии, че е противопоказно да се говори за която и да е религия и тя да се представя като опасна.

На 2 април бронирани машини Strykers на американската армия бяха разтоварени на бургаското летище „Сарафово“ от транспортни самолети и пристигнаха в полигона в Ново село.
Модерните бронирани машини на пехотата ще участват в учения на Алианса на полигона до Сливен като част от поредицата маневри Operation Atlantic Resolve.

Близо 350 американски военни ще се включат в ученията на Ново село с участието на американски бронетранспортьори, танкове и хеликоптери.

Очаква се в следващите 3 месеца в рамките на мащабните учения на НАТО у нас да се присъединят и дузина самолети F-15 на американските военновъздушни сили. Изтребителите се чакат след 10 април за поредица тренировки, които ще продължат до 30 юни.

Бележка на www.snaiper-bg.net: Волен Сидеров през последните години положи много усилия, за да изглеждат изявите му с все по-малка тежест. И все пак – ами ако е прав?

Като се има пред вид запазената марка на САЩ и ЦРУ за провокиране и дундуркане  на световния тероризъм – това не е наше мнение, а на уважавания американски преподавател Ноам Чомски (вижте подробности ТУК),  като нищо атакистът може да се окаже пророк. И тогава – Бог да ни е на помощ!

http://dnes.dir.bg/news

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *