24/09/2020

Химтрейлите и програмата за намаляване броя на хората -II част

Твърде много хора …

Химтрейлите са „всеобхватно зло“, коментира Юрий Лир. Така например, никой не е анулирал програмата за обезлюдяването на Земята до „минимално разумно ниво“ в „заповедите“, издълбани на прословутите „Скрижали на Джорджия.“ За да разберем това трябва да се върнем назад във времето – в средата на 1960-те години. Тогава световният елит разглежда дългосрочна перспектива за развитие на човечеството като цяло, както и възможността за осигуряване на абсолютна власт над световните финансови и природни ресурси на Земята, обяснява Лир.

И „силните на деня“ (надполитически фигури с огромна власт, финанси и контролирани медии) правят сериозни заключения. Още през 1966 г. в САЩ за първи път е публикуван официален документ, въз основа на който се предлага да започне работа по създаването на технологията на контролираната атмосфера – предшественикът на «Cloverleaf». „Тогава започват обширни експерименти в най-тайните центрове в САЩ – Base Daguey и във Форт Детрик (основна военна лаборатория за изследване и производство на бойни вируси и патогени).

Към днешна дата се знаят имената на повечето учени, които са участвали в тази програма. Някои от тези учени са участвали в програмите с най-високо ниво на секретност, включително и взаимодействие с извънземни цивилизации. Но това е друга тема …

Днес едва ли има някой, който да не е чувал за теорията на „златния милиард“ – намаляване на населението на света, на базата на много точни изчисления: колко хора планетата може да изхрани и с какви ресурси разполага. В „златния милиард“ има представители на САЩ, Канада, Австралия, Япония и Западна Европа.

За да този един милиард са достатъчни още два – хора „втора класа“ от трети страни, които да обслужват и служат на световния елит. Отдавна е приета дългосрочна програма за намаляване на населението на планетата и, разбира се, как то да се контролира. Това не е теория на конспирацията. Всичко е на повърхността! Просто човек трябва да бъде в състояние да мисли, да анализира, да сравнява факти …

Между другото понякога ме питат защо няма новини от летището в Рига? В крайна сметка от там излитат летящите цистерни – огромни самолети „Боинг“. Първо, ние получаваме информация от летищни работници, които, по очевидни причини, няма да бъдат цитирани в медиите.

Те разказват за „странни варели“, които се товарят в такива въздухоплавателни средства, за специфични самолети на известни търговски авиокомпании, които летят по маршрути за разпръскване на химтрейли. Второ, никой от местните работници няма отношение към споменатите програми за международни отношения, всичко е под надзора на не латвийски структури, страната ни осигурява само външна „защита“. Но въпреки тази секретност нищо не може да остане скрито.

Как да се предпазим?

Следва….

(Visited 2 262 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *