19/04/2024

Сливенски свещеник започна битка срещу ваксинирането под строй

Само сиренцето в капана е безплатно. Винаги трябва да си имаме едно наум за невидим капан, когато ни предлагат нещо безплатно.

Прави ли в впечатление, че безбройните ваксини, които едва ли не чрез заплаха ни се вкарват в телата, са безплатни? Защо ли?

Всъщност безплатни са само за опитните мишки, каквато роля ни се натрапва против волята на мнозина от нас.  Фармацевтичната мафия обаче печели всяка година трилиони в зелено от тях, защото всъщност всяко правителство е принудено да ги купува.

Вълна от съпротива срещу ваксинирането под строй се надига и разраства по целия свят. Дипломирани вирусолози твърдят, че те нанасят повече вреди, отколкото ползи на децата, а и на възрастните, защото чрез тях в телата се вкарва жива болест с идеята организмът да си изработи имунитет. Освен болестта ваксините съдържат и куп съпътстващи елементи, които нанасят допълнителни щети върху здравето ни. Тази вълна се заражда и у нас.

Сливенският свещеник Евгений Янакиев започва подписка срещу задължителната ваксина на децата. Той настоява за промяна на закона за здравето в частта му за ваксинитe, които според него трябва да се поставят само със съгласието на родителите.

Отец Евгений е убеден, че ваксините вредят на развитието на бебетата, а в някои случаи заплашват дори живота им.

Той е баща на девет деца, за двете от тях е отказал ваксинации. Но заради сега действащото законодателство, те нямат право да посещават детски учебни заведения.

Това според свещеника е проява на дискриминация.

Чуйте интервюто с него на радио Стара Загора тук:

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *