29/03/2024

НЛО с чудовищни размери е засечен близко до Слънцето

Извънземен кораб с чудовищни размери спрямо човешките представи е наблюдаван в продължение на 15 минути близко до Слънцето. След това е изчезнал безследно.

Уфолозите намериха поредно потвърждение за съществуването на НЛО.  Находката е изплувала след изучаване на нови снимки на Слънцето, които са направени с помощта на Helioviewer.

Извънземният кораб може да бъде сравним по размерите си с Луната. Има правилна ромбоидна форма. Дължината му е равна на диаметъра на естествения спътник на нашата планета, а ширината му еоколо два пъти по-малка.

По-рано изследователи от Йейлския институт обявиха, според тях извънземни живеят на дълбочина 19 km под повърхността на Земята –  в условия на екстремна температура и високо налягане.

Нека си припомним и уловените с камери многобройни излитания на НЛО от действащ вулкан в Мексико.

Заключението си учените са направили след като открили специфични въглеродни изотопи в древни скали арагонит до остров Лопес (щата Вашингтон). Съществува хипотеза, според която тези минерали се формират под влиянието на течност, богата на метан, който е с органичен произход.

http://nepoznato.energetika-bg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *