31/03/2023

Лъжата, в която живеем (видео)

Това кратко разтърсващо видео ни кара да се замислим. По-възрастните със сигурност ще се подпишат с две ръце под казаното в него. Вероятно ще им загорчи в устата, защото разбират, че животът им е минал, за да обслужват интересите – корпоративни, печалбарски, военни, властови, на шепа негодници.

Младите пък смятат, че трябва да направят блестяща кариера и не виждат капана пред себе си. Не виждат, че това е манипулация, организирана така, че да я приемем като своя кауза още от детската градина.

При това така са ни манипулирали, че когато са ни потупвали по рамото, сме си въобразявали, че сме голямата работа и се справяме добре. И така абсолютно лекомислено сме участвали в съсипването на живота на планетата под диригентската палка на елитите.

Гледайте видеото и кажете, ако можете, че точно вие не сте се оставили да бъдете оплетени и замесени в това престъпление. Едва ли…

(Visited 2 056 times, 1 visits today)

One thought on “Лъжата, в която живеем (видео)

  1. При предполагаеми 80 % дебилност на измъчените българи, все пак има около 20 % не просто мислещи и присъствени, но и пазещи честта и достойнството си въпреки планираните и осъществявани унищожителни манипулации.
    Дори и ако приемем писаното в Библията за избраните 10%, все пак има хора с отворени очи и умове. Считам се недостойна да се сравнявам с велики личности контрирали светската система, макар че с всеки изминал ден става все по трудно. Преди години искаха да ме гонят от гимназията за музиката която слушах, за „радио свободна Европа“ … ; поради същото е имало решение да бъда затворена в женския концлагер над Ловеч; в университета искаха да ме гонят защото изповядах Исус Христос без да се крия … а сега поради несъгласие със системата, ме обрекоха на „гладомор“.
    В Украйна се води война срещу християнството … и не само там. Но ето няколко велики личности виждащи истината: Ален Делон казва, че му се повръща от тази система; убиха принцеса Даяна, защото не прие правилата на рептилите; изгониха Киану Рийвс от гимназия защото задавал неприемливи въпроси; Брад Пит говори за разрастващата се педофилия; Джим Кери – за сатанизма и канибализма; Кевин Картър, носител на Пулицър беше доведе до самоубийство … вижте в ANONY BG и ще прочетете за още много личности, контрирали сатанинската система. Има изход, стига да имаш смелостта да мислиш и да избереш истината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *