19/03/2024

Американски лекар призовава: Не се ваксинирайте!

През последните седмици в американските медии бяха оповестени редица случаи на заболявания от болести, срещу които хората предварително са били ваксинирани. Сред тях е и случаят с 5-годишно момиченце, починало от грип само няколко седмици след противогрипна имунизация.

Този и много други примери ни карат да се запитаме не е ли самата ваксина виновна за заразяването от съответната болест. Както е известно ваксините съдържат живи „мостри“ от инфекцията, срещу която организмът се ваксинира.

Докато повечето лекари пропагандират имунизациите има и такива, които открито ги отричат, като Д-р Jack Wolfson от Аризона. Той публично се обърна към родителите със съвета да не ваксинират децата си. Според него здравословното хранене е много по-ефективно средство в борбата срещу инфекциозните болести, отколкото ваксините.

В интервю той споделя, че за да се стимулира имунната система на детето не е необходимо да му се инжектират химикали. Като привърженик на палеохраненето той смята, че нашите деца трябва да ядат храните, с които предците ни са се хранили в продължение на милиони години.

Д-р Wolfson също така обръща внимание на родителите да се информират повече по отношение на съдържанието на ваксините, които лекарят предписва на детето им. Той е длъжен да ги уведоми, че ваксините съдържат алуминий, живак, формалдехид, абортирана  ембрионална тъкан, животински протеини, полисорбат 80, антибиотици и други. Не на последно място Д-р Wolfson призовава родителите да проявяват повече интерес и загриженост към това, с какво се хранят децата им, от съдържанието на тяхната храна, колко време прекарват в затворено помещение пред компютъра и т.н.

През последните години все повече лекари започнаха да говорят открито срещу опасностите от ваксините, както и да призовават за по-здравословни начини за борба с болестите.

По материали на WolfsonIntegrativeCardiology.com и http://www.trueactivist.com

На снимката: Д-р Jack Wolfson

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *