08/04/2020

Бивша служителка на НАСА: Видях хора в скафандри на Марс

Бивша  служителка на НАСА твърди, че е видяла  доказателства за  една от най-грандиозните  мистерии в историята на космическите изследвания през 1979 г. Според нея, тя е била свидетел как две човешки фигури в скафандри ходят свободно по  повърхността на Червената планата до марсохода  Viking (апарат, кацнал на Марс преди  Curiosity).

Тя сега се нарича Джаки, но крие истинското си име от съображения за сигурност и твърди, че е работила за  NASA, занимавала се е с обработката на линията за връзка със спускаемия апарат, кацнал на  Марс – първото устройство, което изпраща на Земята снимки от повърхността на Червената планета. В този момент тя видяла  двама души да вървят по нейната повърхност, пише Metro.

Марсоходът Viking се движел, а тя и шест от нейните колеги го гледали на  няколко екрана.

„В този момент, аз видях двама мъже в скафандри, но не обемисти, като тези, които ние обикновено използваме. Те се появиха  на хоризонта и се отправиха  към марсохода, „- казва тя, добавяйки, че те блокирали връзката.

Оттогава тя се пита дали това са  хора или представители на извънземна цивилизация.

Други конспиролози твърдят, че това  е била „тайна“ мисия на Марс, която се провежда от  САЩ след  1960 г., а кацането на  „Аполо“ на Луната е  всъщност прикритие за по-широко изследване на Слънчевата система.

Бившият служител на ЦРУ Джон Лиър също твърди, че НАСА е осъществила полет  до Марс през 1966 г., и че хората са били адаптирани да дишат в разредената марсианска атмосфера. Трябва също да се отбележи, че Лиър смята, че човешките души отиват след смъртта си на Луната и попадат там във висока стъклена кула, а токсичната Венера всъщност е „зелена и красива.“

„Такива течове на информация за тайни космически мисии растат и напомнят за печално известният  проект Serpo“ – казва Найджъл Уотсън, автор на изследване за  НЛО.

Според него, през ноември 2005 г., той е успял да се свърже с хора, които са работили в разузнаването на САЩ. Те му разказли  за извънредна програма за обмяна на опит с извънземни в рамките на  проекта Serpo. Резултатите от проекта са представени в доклад с обем от  около 3000 страници, написан в края на 1970 г.  и описват факта с изваждането на  шестима  извънземни от катастрофирал НЛО в Розуел.

Те всички били мъртви, с изключение на един, който, както се твърди, е помогнал да се организира мисия по  подготовката на  дванадесет души за посещение на родната му планета Серпо в  системата Зета. Тази мисия се осъществява през 1965 г., и хората прекарват на чуждата  планета до 1978 г. По време на престоя си там, двама загиват, двама остават на планетата, а останалите, след завръщането си на Земята починали  заради високите нива на радиация на Серпо.

Само че  експертът Бил Райън, който е публикувал тази информация  в интернет смята, че „историята със  Serpo е смес от дезинформация и срещащи се  в природата грешки, които обграждат ядрото на истината.“

На снимката: Илюстрация на схемата за кацане на сондите „Викинг 1“ и „Викинг 2“ на Марс през 1976 г.

http://nepoznato.energetika-bg.com

(Visited 1 157 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *