20/04/2024

Американският Смитсонион е унищожил хиляди скелети на великани, високи до 4 метра

Смитсониън или Смитсоновият институт във Вашингтон призна, че в началото на 1900 г. е унищожил хиляди гигантски човешки скелети. Върховният съд на САЩ постанови институтът да обнародва засекретените документи, датирани от началото на 1900 г., които доказват, че организацията е участвала в голямо историческо скриване на доказателства, които показват, че огромно количество човешки останки –   десетки хиляди, са били открити в цяла Америка. Те са били унищожени по нареждане на високопоставени лидери, за да се защити господстващата хронология на човешката еволюция, която е съществувала към момента. Не случайно съществува термин „забранена археология“.

Съмненията, идващи от Американския институт по алтернативна археология (AIAA) за това, че Смитсониън е унищожил хиляди гигантски човешки останки бяха приети на нож от института, който отговори, че дава AIAA на съд за клевета и опит да се навреди на репутацията на 168-годишната институция.

Според представителя на AIAA Джеймс Чарворда по време на съдебния процес се появяват нови подробности – служители на Смитсоновия институт признават за съществуването на документите, които, както  се предполага, доказват  унищожаването на десетки хиляди човешки скелети, вариращи по размер от 2 до 4 метра височина, за съществуването на които традиционната археология не иска да признае.

Повратният момент става демонстрацията на бедрена кост на човек с дължина 1,3 м като доказателство за съществуването на такива гигантски човешки кости. Това доказателство пробива  дупка в защитата на адвокатите на института, защото костта е била открадната от организацията от един от висшите и ръководители в средата на 1930-те. Той я пази през целия си живот и на смъртния си одър прави писмено потвърждение за това какво крие Смитсоновия институт.

„Ужасно е, че това се прави с хора“, пише той в писмото си. „Ние крием истината за предците на човечеството, за гиганти, населявали Земята, за които се споменава в Библията и други древни текстове.“

Върховният съд на САЩ постанови институцията да публикува класифицираната информация за всичко, свързано с „унищожаване на доказателства, свързани с доевропейската култура“, както и елементи, „свързани с човешки скелети с по-голям от нормалния размер.“

„Публикуването на тези документи ще помогне на археолози и историци да  преразгледат настоящата теория за еволюцията на човека и ще ни помогне да разберем повече за доевропейската култура на Америка и останалата част на света“, казва директорът на AIAA Гутенберг.

Оповестяването на документите е насрочено за 2015 г. и всичко това ще се координира от независимата научна организация за осигуряване на политическа неутралност на операцията.

Бел. на snaiper-g.net: В момента по една от програмите „Хистори“ се повтаря многократно филм за гигантите – разследване на един журналист за останки на великански скелети в Сардиния – там местните хора, в това число и някои журналисти, също са убедени в прикриването на истината за гигантите. Там също изчезват находки. Така че който желае, може да го види – често в малките часове, тъй като не е премиера и се върти от доста време.

Нека си припомним и за някои древногръцки легенди, както и за многото народни приказки за великани човекоядци. Както е тръгнало нищо чудно да станем свидетели на откриването на втора Троя в преносен смисъл – така както Шлиман доказа, че Троянската война не е просто плод на развинтена фантазия на Омир в неговата „Илиада“, а поема за реални исторически събития.

http://nepoznato.energetika-bg.com/2014/12/smistonoviyat-institut-prizna-unishtozhavaneto-na-hilyadi-skeleti-na-giganti/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *