29/03/2024

България отново бе поръсена днес с химтрейли. Задава се поредно бедствие???

Небето на България днес за пореден път беше покрито с химтрейли – така наречените химически трасета, които официално се отричат от научните среди, но които наблюдателните хора знаят, че съществуват.

Едно от доказателствата: не може и никога преди не е било облаците Цирус стратус  (Cirrus stratus) – предвестници за предстоящо нахлуване на топъл фронт, да образуват правилни геометрични фигури с формата на правоъгълници и триъгълници. Така е днес -1 октомври 2014 г. над Видинско, така е над Пловдивско.

Според неофициална информация химическите трасета представляват разпръскване на нано частици в стратосвеферата на основата на алуминий и всякакви други химикали. Никакви затворени прозорци не спират проникването на вредния за здравето алуминий в човешкото тяло – вредните вещества са с размерите на молекули. А според някои автори трасета служат и за нещо като проводници, по които се изпращат сигнали, които пък превръщат обикновени природни явления в бедствия.

Нормални цируси. Горе – химтрейли

С интересуващи се от темата последния път, когато се появиха над България, проследихме какво ще стане. Два дни по-късно край морето от приливна вода загинаха двама души. Зарекохме се, че вече ще следим дали ще има лоши събития след появата на химтрейли в нашето небе.

За пореден път приканваме наблюдателните читатели, особено онези от тях, които имат някакви познания и наблюдения по метеорология и могат да различат природен от изкуствен облак, да споделят впечатленията си.

След последното наводнение и поредните жертви край Бургас – ние сме настръхнали. Ще бъдем истински щастливи, ако нищо лошо не се случи в близките два-три дни на България и българите.

www.snaiper-bg.net

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *