28/03/2024

Погребална агенция покани пловдивчани с писма в отвъдното

Погребална агенция втрещи обществеността с изумителен черен пиар – изпрати писма от името на община Пловдив и здравното министерство до стотици пловдивчани, че ги кани в отвъдния свят. Това хвърли в ужас хората, съобщава „Нова телевизия“. Писмата били маскирани като важни. Пратките се пъхат по пощенските кутии на жилищни сгради от няколко дни.

Потърпевшата Стела Желязкова останала ужасена когато отворила пощенския плик. Вътре намерила рекламна брошура на траурна агенция, която любезно я кани на онзи свят. Подробно били описани цените на погребалните услуги. Според Стела това е откровена подигравка.

Съседите от блока й получили същите писма. Най-странното е, че върху белите пликове няма печат на Български пощи, което означава, че писмата са пускани в пощенските кутии на ръка от специален куриер.

Оказва се, че подобни писма са получили стотици пловдивчани в различни квартали на града.

От своя страна собственикът на траурната агенция Иво Найденов отрича да имат нещо общо с пликовете, в които са пъхнати брошурките. Зложелател от конкуренцията е направил услуга на траурната агенция като е поместил в брошурата и истинския й адрес и телефон.

От община Пловдив категорично заявиха, че не са изпращали подобни писма до гражданите. Общината ще съди траурната агенция, която е злоупотребила с името й. Дори ще сезира прокуратурата. Здравното министерство също започва проверка по скандалния случай.

http://news.ibox.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *