25/04/2024

Борисов: Ако искаме да няма задкулисие, аз трябва да съм премиер

Ако искаме да няма задкулисие, аз трябва да съм премиер. Това заяви с  лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред Би Ти Ви.

ГЕРБ няма да се коалира с ДПС след изборите и ако не спечели 121 депутата, няма да управлява, каза Борисов. Реформаторският блок пък да обясни на избирателите си защо конфронтирайки се с ГЕРБ работи в полза на следващо управление на ДПС и БСП, призова той.

Бел. на www.snaiper-bg.net: Започна се. Бойко Борисов вече се вижда сигурен министър-председател на следващото правителство. И поради тази причина присъщата му „скромност“ и необуздан нарцисизъм напират с всичка сила да излязат на свобода от величавата му душа.

Обича човекът да го хвалят и когато почитаемата публика неблагодарно забрави да го четка с голямата баданарка, той се заема да запълни несправедливо оформилия се вакуум.

Как не се намери поне един мераклия за власт да постави България и българите пред себе си. Не само на приказки, разбира се…

3 thoughts on “Борисов: Ако искаме да няма задкулисие, аз трябва да съм премиер

  1. Дано българите се осъзнаят и да внимават за кого ще гласуват на есен.

  2. Пази боже, тоя пак да е на власт.

  3. „Започна се. Бойко Борисов вече се вижда сигурен министър-председател на следващото правителство.“
    От горният материал личи, че ББ не се смята за сигуре премиер. Той твърди, че ще стане такъв само, ако народът му даде 121 мандата. За разлика от Орешарски, който стана премиер с 118 гласа поради дефект в конституцията. Престанете да манипулирате и извъртате думите му. Ако си мислите, че така ще го очерните, лъжете се. Хвърляйки безогледно лайна по него го правите по симпатичен.

    Read more: http://snaiper-bg.net/2014/08/borisov-ako-iskame-da-nyama-zadkulisie-az-tryabva-da-sa-m-premier/#ixzz39o2OiW1T

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *