25/04/2024

Фермер поиска обезщетение от извънземни заради рисунка в житото му (видео)

Тази голяма рисунка се появила за една нощ на нива в Чешката република – край град Босковице в събота, 28 юни.  Тя обхваща площ от около 500 кв.м. в едно от полетата с пшеница на фермера Ян Дварф.

Фермерът бил бесен. Житните кръгове привлекли вниманието на много любопитни хора, а това причинява допълнителни щети на реколтата, които само за няколко дни са достигали около 1000 щатски долара.

Дварф иска обезщетение от този, който е направил нарисувал фигурата. Той казва, че не се интересува кой го е направил, дори ако това са извънземни, те трябва да му платят обезщетение.

Изданието „Кроатиан таймс“ описва този обект като звезда с четири лъча в рамка от кръг с мистериозни Стоунхендж-образни блокове, поставени в по-малък кръг. Прессекретарят на общината заяви, че стъблата на пшеницата не са счупени, а просто наклонени към земята.

Но кръгът започва да привлича голямо внимание и земеделският производител иска да защити земята си от любопитни посетители, които могат да счупят стъблата и те съвсем да не могат да се спасят.

http://30dumi.eu/archives/79874

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *