29/03/2024

Голям държавник целувал Пеевски по челото и го наричал бебчо

Най-добре е да се намерят разследващи журналисти и да се потърси отговор на въпроса има ли български политик, с качествата на много голям държавник, който при конфликта си с Делян Пеевски, в същото време му ходи на гости, прегръща го, целува го по челото и го нарича „бебчо“.

Това заяви в сутрешния блок на „Нова телевизия“ журналистът Георги Коритаров.

Според него има пряка обвързаност между скандалите, които тресат държавата, и това дали и кога ще има предсрочни избори.

„Имам усещане, че партиите, които подкрепят правителството на Орешарски, изпитват известни опасения, че ако се оттеглят, войната между двата колоса на българската демокрация и българската стабилност може да доведе до неприятни последици и за политическата класа“, коментира Коритаров.

Журналистът иска да привлече вниманието на хората върху едно откритие, което господата Василев и Пеевски поднесли на цялото човечество и то трябвало да им бъде благодарно за това и занапред.

„Ако се анализира лингвистично и семантично, това което казва Пеевски пред пресата: „Ако бях началник на прокуратурата, моите убийци нямаше да бъдат пуснати“. Би трябвало да направим извода, че той е покойник и говори покойният Пеевски, с други думи нещо като духът на бащата на Хамлет. И тези двамата господа са доказали задгробния живот“, коментира журналистът.

Според него в момента тече война между „стожера на националната сигурност и стожера на финансовата стабилност“.

„Г-н Пеевски е контраразузнавач номер 1, символ на националната сигурност на България, той беше избран за председател на ДАНС, най-яркото лице на българския либерализъм, член на либерална партия, което значи най-яркият демократ. От другата страна е Цветан Василев – банкер номер 1, един от стожерите на финансовата и банкова сигурност на България. И така стожерът на националната сигурност на България и стожерът на финансовата стабилност си организират подобни акции. Стожерът на националната сигурност твърди, че стожерът на финансовата искал да го ликвидира и му е пратил убийци“, коментира Коритаров.

Според него хората в момента трябва да са на улицата и да искат конкретни отговори от политическата класа.

http://news.ibox.bg/news/id_16799602

One thought on “Голям държавник целувал Пеевски по челото и го наричал бебчо

  1. „Голям държавник целувал Пеевски по челото…“ АМА МНООГО ГОЛЯМ ДЪРЖАВНИК, ВЕРВАЙТЕ МИ…..,казал НАЙ-ИЗВЕСТНИЯ ЖУРНАЛИСТ в света….
    17/06/2014

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *