25/04/2024

Бивш съветник в US правителството: Айзенхауер е имал три срещи с извънземни (видео)

Тази история се разпространява и коментира в общността на хората, интересуващи се от НЛО, от  много години: Дали бившият президент на САЩ Дуайт Айзенхауер е имал три срещи с извънземни, пише huffingtonpost.com.

Бивш съветник на правителството твърди, че историята е вярна и че 34-ят главнокомандващ е общувал с  извънземни във въздушната база в Ню Мексико.

Няма убедителни доказателства, които да потвърждават за среща на президента с пришълци. Въпреки това, според Тимъти Гуд, Айзенхауер и специалисти от ФБР са взели мерки, за да се гарантира, че изтичане на информация около срещата на върха с представители на извънземните във военната база в Холоман, няма да има.

“ Извънземните са имали хиляди формални и неформални контакти с хора от цял свят и от всички сфери на обществото“ , казва Гуд, автор, преподавател, и консултант  на Конгреса и Пентагона, в програмата BBC2 на Франк Скинът Opinionated.

Гуд твърди, че правителствата по света са имали постоянни контакти с извънземни в продължение на години.

Разказът за директна среща с Айзенхауер е с  много личен характер. Според съобщенията той се е срещал с извънземни от нордически тип, като се предполага, че това е станало по времето, когато президентът е бил на почивка в Палм Спрингс, Калифорния през февруари 1954 година.

Вярвате ли или не в това, но друга интересна и странна история се появи през 2010 година. Бившият държавен представител на New Hampshire, Хенри Макелрой – младши, публикува интригуващо видео с изявление, в което той представя секретен документ за Айзенхауер.

В този документ, според Макелрой, се съдържа  информация , че извънземните са посетили Америка и че Айзенхауер може да се е срещал с тях.

„Доколкото си спомням, тази среща е пропита с чувство на надежда. На нея  президентът Айзенхауер е бил информиран за продължителното присъствие на извънземни същества тук, в Съединените щати“, казва във видеото Макелрой.

„Тонът ми подсказвае, че няма причини за  притеснение, тъй като тези посетители по никакъв начин не са причинили някаква вреда и не са имали никакво намерение да причиняват разрушения в бъдеще“, обяснява той.

Макелрой признава, че въпреки че той не е могъл да провери мястото и времето на срещите между Айзенхауер и „извънземните астронавти“, той вярва, че такива срещи са се състояли.

След подобни изявления винаги остава един такъв въпрос: кой да се вярва?

http://30dumi.eu/archives/77888


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *