28/05/2020

Бил Клинтън разказа за отношението си към извънземните

Бившият американски президент Бил Клинтън в токшоу по ABC говори за отношението си към извънземните цивилизации. Клинтън призна, че като президент е посетил заедно с негови помощници така наречената Зона 51 ( Area 51 ) в Невада, за да се увери, че там няма извънземни.

Area 51 е толкова тайна военна база, че правителството на САЩ дълго отказваше да признае дори съществуването й. Тази плътна завеса на тайнственост около военната база стана предмет на многобройни конспиративни теории , включително и тези, свързани  с неидентифицирани летящи обекти.

Клинтън заяви още, че се интересувал от  историята в град Розуел  -Ню Мексико, която му донесе световна слава през 1947 г. заради предполагаема катастрофа там на НЛО. Според бившия президент той е изучил всички документи, свързани с “ инцидента „Розуел “ и със сигурност щеше да каже на своите съграждани за съществуването на извънземни, ако притежаваше надеждна информация.

Клинтън изрази твърдо убеждението си в съществуването на извънземни цивилизации.

„Аз не бих се изненадал, ако някой ден до нас долетят извънземни . Аз просто се надявам, че те няма да се  държат по същия начин, както във филма „Денят на независимостта“, каза той, припомняйки филма, заснет през 1996 г. от режисьора Роланд Емерих. Във филма  агресивни извънземни пристигат на Земята, за да я изчистят от хората.

Говорейки за ползите за човечеството, които може да донесе такова „посещение“, Клинтън добави, че нахлуването на извънземни би помогнало „да  се обедини  нашият разпокъсан свят, защото всички хора са равни пред извънземна заплаха“.

бел. ред. Някаква подгрявка ли прави Бил Клинтън?

Бел. на www.snaiper-bg.net: Подгрявка, но за какво събитие? За реално посещение от извънземни, или за инсцениране на извънземно нахлуване с цел осъществяване на мечтата на глобалистите – за световно правителство и редуциране на човечеството до 500 милиона?

Напоследък не само Клинтън подхваща темата с извънземните. За това е говорил пред ООН бившият президент на САЩ Роналд Рейгън, за това говори премиерът на Русия Дмитрий Медведев.

Може би наистина ненаситните хищници готвят такъв ужасен спектакъл на Земята, за да може хората да забравят битовите си проблеми и да приемат доброволно всичко, свързано с поробването им?

Вижте тези публикации по темата и сами решете за какво става дума –

– Проект синьо сияние: пъкленият план за поробване на човечеството

-Руският премиер Медведев: Извънземните са сред нас (видео)

(Visited 751 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *