28/03/2024

Уникално изобретение спасява пътниците при самолетни катастрофи (видео)

Разработената от Александър Балан система за  сигурност, гарантира спасение на пътниците при катастрофа на всякакъв самолет.

Откритието  му разтърси световния научен елит, а  китайска техническа корпорация веднага обещала милиарди, но от всички най-убедителни се оказали от НАТО.

Идеята за изобретението осенява Александър по време на силна турбуленция.

Изобретението позволява при катастрофа самолетът, удряйки се в земята, да не се взриви, а  пътниците не получават наранявания.

Първата насока на откритието- системата SIAAB1 2013 представлява специално вещество, чиято тайна се крие в неговата формула. Сместа от химикали с много силна концентрация се добавя към керосин, каквото е обичайното самолетно гориво, което  променя  неговата химична и физическа структура и се превръща в твърдо вещество като зелен пясък.

Запалването на керосина става невъзможно. За целта е необходим един литър течност SIAAB1 на 100 литра керосин.

Второто направление на откритието – системата SIAAB2 2013 е  хибридно течно и пенесто вещество (химическата формула е засекретена), разположено в специални титаниеви капсули.

8 секунди преди катастрофата то автоматично изпълва салона, превръщайки се в пяна. При контакт с въздуха  „магическият“ материал увеличава  обема си 416 пъти и се втвърдява, създавайки „пашкул “ около пътника и блокирайки всяко негово движение.

Това позволява да се предотвратят наранявания, когато самолетът падне на земята. След 30 секунди веществото отново се превръща в течност – действието на енергията от силния удар в земяата трае не повече от 4-5 секунди.

Веществото има леко остра миризма, но не е вредно за очите и кожата.

Проектът на Балан ще бъде представен в Калифорния – САЩ. Ако тестът на полигон премине успешно, системата за сигурност ще бъде въведена в цял свят.

Това ще спаси човечеството от жертви при самолетни катастрофи, а по-нататък – и при автомобилни катастрофи .

http://30dumi.eu/2014

http://youtu.be/56ObTHZGuqg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *