19/04/2024

Тримесечно бебе почина след като му поставиха няколко ваксини

Тримесечно бебе почина след поставяне на ваксини от личен лекар в Стара Загора. Изповедта на майката разтърси социалните мрежи.

Случаят се разследва.

Досъдебно производство за смъртта на тримесечно бебе е образувано в ОД на МВР-Стара Загора. Смъртта на детето е настъпила на 24 януари. Малкият Павел е починал в съня си, 8 дни след като му е направена ваксинация.

Според майката Павлина Стефанова, причината за смъртта на детето й, е именно поставената ваксина. Експертизата от направената аутопсия обаче все още не е готова.

Аутопсията е показала оток на мозъка и белия дроб, вследствие на хеморагична пневмония.

В социалните мрежи майката Павлина публикува писмо, в което описва драмата в семейството си.

На 15 януари тя завела на консултация тримесечния Павел. Обяснила на личния лекар, че детето има хрема и хрипове. Докторката го прегледала, но не открила нищо обезпокояващо и му била ваксини срещу тетанус, коклюш и полиомиелит в единия крак, а в другия-пневмококова ваксина.

„Аз и мъжът ми се спогледахме – имаме й пълно доверие, двете деца ги е гледала почти без антибиотик, когато се разболеят. Биха му в едното краче, биха му в другото, беше 15 януари, сряда”, разказа Павлина пред bTV.

Пет дни по-късно състоянието на бебето се влошило. Майката се обадила на личната лекарка, но заради случаите на грип тя насрочила час за след още два дни, когато е денят за детски консултации.

„Прегледа го със слушалки, взе го в ръце, обърна го, гръбчето му прегледа, погледна ме в очите и вика, за мен това дете няма хрипове, къде ги чуваш ти тия хрипове?”, допълва майката.

Лекарката изписала на Павел само капки за нос. Родителите спазили инструкциите, но на следващия ден Павел починал.

„Просто спеше, обаче тая уста беше тъмна, просто тъмна. Грабнах го, гушнах го, почнах да пищя, мъжът ми и той, веднага се обадихме на 112, мисля, че за секунди дойдоха, тя болницата е тука, веднага реагираха”, разказа майката.

Медиците от Спешна помощ не успели да върнат бебето към живота.

По случая е образувано и досъдебно производство. Назначена е и съдебно-медицинска експертиза, която трябва да отговори на въпроса дали има връзка между поставянето на ваксините и смъртта на детето.

Лична лекарка отказва коментар до излизането на резултатите от експертизата.

Бел. на www.snaiper-bg.net: Нашият сайт има многобройни публикации на тема ваксини и войната, обявена срещу тях от много специалисти. Една от ваксините вече доказано предизвиква аутизъм – до неотдавна непозната детска болест.

Нашата хипотеза (с уговорката, че е интуитивна, а не професионална) е, че тази необуздана детска агресия, която отдавна не се изчерпва с няколко шамара и ритника, а до брутални убийства, може да е провокирана и от ваксините, защото в тях са вложени клетки от животни – агресията при животните е естествен нагон.

След ухапване от кърлеж и задължителната ваксина при такива случаи в продължение на осем месеца, че и повече, редакторът на сайта трябваше да изтърпи денонощни болки и слабост в ръката си.

Производството на ваксини носи трилиони в зелено печалба на корпорациите. А човекът вече е доказал, че е безскрупулно животно.

Виждате ли как са го измислили? Ваксините са безплатни, тоест правителствата са принудени да ги купуват. А все повече специалисти – микробиолози и вирусолози са на мнение, че някои от страшните зарази от миналото са изчезнали или намелели значително заради подобряване на хигиената и начина на живот на хората, а не заради ваксините, които стават все повече и повече на брой.

Независимо какъв ще е резултатът от разследването на тази трагедия – коренът на злото е далече от България. Това, разбира се,  не  омаловажава отговорността на докторката.

http://dnes.dir.bg/news/stara-zagora-bebe-vaxina-16057778

One thought on “Тримесечно бебе почина след като му поставиха няколко ваксини

  1. Грешката започва от самото начало,когато майката е казала на личния лекар, че детето има хрема и хрипове.Тогава е трябвало да бъде консултирано с педиатър и отложена ваксината, за моментът, когато то бъде напълно здраво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *