19/04/2024

Мили украинци – пригответе се за робство, което не сте и сънували

Милите ми украинци, и вие руснаци, които проливате сега кръвта си в бунтове и контра бунтове . Не знаете какво ви чака! А може би се досещате.

Или поне си припомнете овреме – видяха ли хаир хората, които проляха кръвта си и дадоха живота си в Арабската пролет, животът на народите стана ли по-добър? Кой сега „управлява“ и смуче природните богатства на тези държави? След диктаторите кой ги управлява на местно ниво? Фундаменталисти, които преди това не можеха дори да мечтаят за такава власт. Те по-добри ли са от свалените режими?

Не, защото какво всъщност стана: шпионите са докладвали на шепата алчни ненаситници, които се опитват да поробят целия свят, че ви е прекипяло много, ама много и невидимо някак започва да се налива бензин в огъня.

Кой спечели от Арабската пролет отдавна е ясно – шепата глобалисти, които ги организират тези неща с цел ограбването на народите.

Прекалено много приличат събитията в Украйна на Арабската пролет, направо почеркът е един и същ, биха казали криминалистите.

Мили, ми наивни революционери и контрареволюционери в Украйна – ще ви поробят и употребят повече от когато и да е било. Така се прави при „демокрацията“ от третото хилядолетие. Така е от Втората световна война насам, навсякъде при подобни събития на планетата резултатите са все едни и същи, едни и същи са и печелившите. Скоро ще го разберете. И тогава ще ви боли много повече отколкото сега.

Злото е другаде. Но докато народите се борят срещу него поединично – шансовете са на страната на поробителите.

Автор: Елена Емануилова

One thought on “Мили украинци – пригответе се за робство, което не сте и сънували

  1. Много хубава статия! Но беден човек се манипулира най лесно, затова силата на парите и власта е непобедима- нищо ново под слънцето.А украйнците нищо добро не ги чака.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *