19/03/2024

Новооткрита изкуствена структура на Луната взриви мрежата (снимки, видео)

Странен обект от седем светещи точки, се превърна във вълнуваща загадка за учените. Те си блъскат главите над въпроса това части от извънземен кораб ли са, разположен под прахоляка на Луната или пък тайна лунна база, в която има земни хора?

Триъгълната аномалия, около която започнаха да никнат най-различни теории, е регистрирана на карта на Луната на Google. Тя има редица от седем  точки долу във всеки край, заради което може да бъде възприета като база на извънземни или за космически кораб.

Двустранният триъгълен обект на повърхността на Луната е открит от изследователя с ник WowForReeel, който е качил видео с обекта в Youtube. Първооткривателят предлага на всички желаещи да се убедят в съществуването на загадъчния обект. За това е достатъчно да въведе в Google Moon следните координатни точки: 22042’38 0,46 N и 142034’44 0,52 E.

„Това е някакъв странен кратер или пък нещо друго?, пита той. Този обект действително съществува, той не е фалшификация и аз си нямам понятие какво е това. Не намерих нищо подобно в нито един друг лунен кратер”.

Според съобщението на сайта Tech and Gadget News „Гигантският обект на практика изглежда като край на огромен триъгълен космически кораб, който прилича на оставащия си и досега секретен самолет по технологията стелт, но с далеч по-големи размери от който и да е самолет, конструиран някога на Земята. Аномалията до толкова е голяма, че може да се окаже и лунна база, използвана в качеството на обект за съхранение и старт на извънземни космически кораби”.Същият потребител в YouTube твърди, че е намерил аналогична загадъчна структура на Земята под ледовете на Антарктида.

Да припомним: през ноември 2013 г. изследователи на паранормалното откриха на фотографии от повърхността на Марс останки на вкаменена игуана. А преди дни пред един от марсоходите на НАСА изскочи от нищото странно оформен камък, който озадачи и учените от американската космическа агенция, и интересуващите се от темата.

Видеото вече е разгледано от близо 1,2 милиона човека.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *