26/04/2024

Царицата на предсказанията: Картата на света ще се промени през 2014 г.

Картата на света ще се промени през 2014 г., твърди „царицата на предсказанията” от Кайро Джой Айяд.

Предсказанията за бъдещето в Египет е древно и почтено занимание. Египтяните са недоверчив народ и съвсем не вярват във всичко. Но тази жена мнозина я възприемат сериозно. По образование Джой Айяд е бакалавър по френско изкуство, а по призвание – астролог и нумеролог. Нейни прогнози се публикуват от десет години насам. И както уверяват многобройните й почитатели нейните прогнози се сбъдват с удивителна точност, представя я „Гласът на Русия”.

Но истинската слава дошла при Джой Айяд, когато тя предсказала свалянето на президента Мохамед Морси. Тя направила това в момент, когато позициите на президента изглеждали непоклатими. Въпреки това предсказателката заявила от телевизионния екран неминуемото отстраняване на Морси. В отговор водещият на предаването се усмихнал скептично. Но скоро скептиците е трябвало да признаят поражението си.

„Аз предсказах терористичния акт в църквата Ал Кидисия в Александрия и кончината на египетския вицепрезидент Омар Сулейман. Предрекох земетресението в Иран и ураганът в САЩ. Всичко това е написано на моята страница във Фейсбук. А колкото до механизма на предсказанията това всички искат да знаят, усмихва се тя на въпросите на водещият. И аз бих искала. Някои от моите предсказания първо учудваха мен самата. В началото аз не разбирах до край за какво става дума. Така например по всичко изглеждаше, че един от лидерите на нашите египетски „Мюсюлмански братя” ще преживее унижение заради жена си, а друг сам ще се държи като жена. Когато огласих това, аз нищо към онзи момент не може да обясня. Но когато скоро след това „братята” бяха свалени, а техният духовен лидер (Сафват Хиджази) се опита да избяга от Египет облечен в никаб, половината от предсказанието стана ясно.

После вторият човек в ръководството на „братята” Хайрат аш Шатер беше разобличен заради жена си. Открито бе, че тя се занимава с координацията между „Братята” и палестинската групировка Хамас. Още по-рано предсказах, че ал-Сиси (министърът на отбраната, който поддържа масовите протести за свалянето на Морси) ще се ползва с голяма популярност и това се сбъдна. За това говорих няколко месеца преди революцията от 30 юни.

До тук говорим за миналото, но какво ни чака в бъдеще, пита водещият от „Гласът на Русия”

„Това го казвам за първи път: Русия ще има голямо влияние в света, по-голямо от това на Америка и Китай.  Египет отново ще стане лидер сред арабските държави. Съседите на Египет ги чакат сложни времена. Ще има втора революция в Тунис и смяна на властта в Либия. Освен това в нашия регион ще има и природни катаклизми.

Например в Египет ще падне сняг. Ще има наводнение в Саудитска Арабия, най-вече в Джеда.  През 2014 г.  картата на света ще се промени. Предстои Русия да отрази голяма терористична атака. Това освен чрез силовите структури ще бъде постигнато и благодарение на някои технологии, за които ние не знаем, но които са най-съвършените на света.

Въобще скоро светът ще се промени много. Всички важни събития, които предопределят началото на нова епоха, вече се случиха през 2013 г. Засега много от тези събития са скрити от хората, но по-късно ще научим за тях. А сега всички ние трябва да чакаме новите времена. Те вече настъпват.

Бел. на www.snaiper-bg.net: „Картата на света ще се промени през 2014 г“, е най-основното предсказание на египтянката ( на снимката). Не казва защо и как ще стане това. Но можем да се досетим – картите се прекрояват чрез военна агресия и от природни бедствия. Дано тази жена не е права. защото това, което тя предрича вече е ставало толкова пъти в човешката история, в която светлите и без насилие времена (като се замислим) са истинско изключение.
 

4 thoughts on “Царицата на предсказанията: Картата на света ще се промени през 2014 г.

  1. Цитат:
    „вече се случиха през 2023 г“
    ––––––––––-
    Това грешка е текста ли е или точно така е казала?

  2. И като си помисля,че в Библията се говори за войни,“брат срещу брат ще въстане“ и за природни бедствия, нищо друго не ни остава, освен да чакаме второто пришествие на Божия Син, ако оцелеем.

  3. Ние ще оцелеем, ама религиозните ще бъдете много изненадани от тоя „Божи син“. Ако ще и зелен да е, не вярвам в извънземните глупости, пък и библията, първо е преправяна и второ, иска тълкуване. Там нищо не е в буквалния смисъл.

  4. Joy Ayyad прогнозира с голяма точност, много детайлно, последните събития в Близкия изток и света.Нейната последна прогноза която се сбъдна е поражението на движението на Мюсюлманските братя в Египет. В последното си видео интервю на 31/8/2013 с домакин Rola Kharsa тя каза много неща, но специално частта за САЩ е по-долу:
    Joy:
    Ще има големи наводнения в САЩ и някои щати ще „изчезнат“, други щати ще искат да се отцепят и всяко земетресение ….
    [Интервюиращият рязко прекъсва Joy]
    Водещ: Т.е. в САЩ ще има революции?
    Joy:. Да, революции
    Водещ: Уау, аз копнея да видя „американска пролет“
    (Сарказмът явно има предвид Арабската пролет) .
    Joy: 3/4 от Америка ще изчезне (под вода), ще има много жертви. Горещо призоваваме всички наши египетски граждани и арабски братя да напуснат Америка, защото Америка ще „умре“ и ще се срине икономически, няма да има Америка, каквато я познаваме днес.
    Водещ: Кога ще стане това, в каква времева рамка?
    Joy: През следващата малко оставащи месеци до края на 2013 г. Америка ще бъде „варени“ (почти KO) и ще бъде „всичко свършено“ в началото на 2014 година.
    Joy: Обама НЯМА да завърши втория си 4-годишен мандат на президентството! Той вероятно ще бъде убит или просто ще избегне опит за убийство или нещо наистина лошо ще му се случи. Водещ: Така, че той няма да завърши четири годишния мандат?
    Joy: НЕ,НЕ, НЕ, няма!

    http://www.godlikeproductions.com/bbs/reply.php?messageid=2354061&page=1&quote=op

    Joy Ayyad predicted correctly many VERY specific past events to the Middle East and the globe. Her latest prediction to come true was the fall of the MB movement in Egypt.

    In her latest video interview on [b][u]31/8/201[/u][/b]3 with host Rola Kharsa she said many things but the part concerning the USA is below:

    Joy: There will be [b]severe flooding[/b] in the USA and some States will „disappear“, some states will seek „independence“ and any [b]earthquake[/b] …. [Interviewer abruptly interrupts Joy]

    HOST: They (USA) will have revolutions ?

    Joy: Yes, revolutions.

    HOST: Wow, I am longing to see the American Spring [i](Sarcasm with reference to the Arab Spring)[/i].

    Joy: 3/4 of America will disappear (under water), there will be many casualties. I strongly urge all our egyptian citizens and Arab brethren to leave America because America will „demise“ and collapse economically, there will be no America as we know it today.

    Host: When will this happen, time frame?

    Joy: In the coming few months, before the end of 2013 America will be „cooked“ (almost K.O.) and be „all done“ in early 2014.

    Joy: Obama will NOT finish his second 4 years of presidency ! He could be assassinated or just escapes an assassination attempt or something really bad happen to him.

    HOST: So he will not finish the 4 years?

    Joy, NO NO NO he will NOT.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *