20/04/2024

Хороскоп на всички зодиакални знаци за новата 2014 г.

Астролозите се надпреварват да публикуват прогнозите си за идващата 2014 г. А предсказанията им са много различни: от започване на Трета световна война, на нов ледников период и затриване на голяма част от човечеството до връщането на птичия грип, но в много по-жестока и фатална разновидност и какво ли още не.

Но за баланс всички те предсказват и по-светли събития и тенденции. Очевидно любопитството ни кара да четем писанията им. Препоръката на www.snaiper-bg.net е да се вторачваме повече в положителните предсказания и само тях да ги възприемаме съзнателно или подсъзнателно като програма за реализация. Все пак освен съдба, на човека му е дадена и свободна воля сам да избира. Така че… четете, но умната.

Овен. На представителите на този зодиакален знак се препоръчва да бъдат по-пресметливи и икономични, тъй като неоправданите разходи могат да станат причина за сериозни пробойни в бюджета им. Ако овните действат правилно, то реката на живота със сигурност ще ги изведе до брега на благополучието.Хороскопът за 2014 г. съветва представителите на знака да се разделят с вредните си навици.

Телец. На тях им предстои да открият истинските ценности на живота, за да не се разпиляват за глупости. Преоценката на жизнените приоритети ще помогне на телците да направят истински скок към голямата си мечта, като тук главното е да не пропуснат момента. Някои представители на този земен знак ще получат нова възможност за заработване на доходи.

Близнаци. Звездите препоръчват на представителите на този знак  да си изяснят като как виждат себе си. Началото на Новата година е благоприятна за този въздушен знак за ремонти. Струва си да се съсредоточите върху самореализацията, а общуването с приятелите можете мъничко да редуцирате.

Рак. Звездите съветват през 2014 г. раците да се научат  да си планират разходите, както и да избягват каквито и да са рискови начинания. По китайския зодиак Синият дървен Кон предоставя на хората от този воден знак нови възможности в работата.

Лъв. На представителите на този знак им предстои да си направят равносметка на работата и набелязване на нови задачи. Лъвовете догодина ги чакат успехи и в личния живот, и в кариерата. Най-успешният им месец се очертава да е май. Благоприятен ще бъде и септември.

Дева. Те ще успеят да срещнат истинската си любов и в същото време ще се реализират професионално. Главната им задача е постоянно да се развиват, активно да вървят напред без да се отклоняват от плановете си. Звездите ги предупреждават да се пазят от двуличието на сътрудници и клиенти. Възможни са покупки на имоти, пътуване зад граница.

Везни. Конят им поставя задача – да покажат своите достойнства. Освен това те също трябва да планират отрано действията си. Могат да се появят солидни надеждни приятели и перспективни делови връзки, но ще трябва да си включат интуицията. В противен случай може да станат жертва на мошеници.

Скорпион. Представителите на тази зодия трябва внимателно да претеглят решенията си. Идващата година ще бъде успешна за тях, ако проявят разума си и вроденото си трудолюбие. При мнозина ще се появи шанс за съществено подобряване на финансовото положение. Най-успешни ще бъдат април, май и септември.

Стрелец. Те трябва да бъдат инициативни в работата си и да действат според плановете. Успехът чака най-уверените в себе си представители на този огнен знак. За стрелците идващата година ще бъде прекрасно време за самоусъвършенстване.

Козирог. На представителите на тази зодия им е необходимо повече общуване. Те трябва да изберат по-активен начин на живот. При някои от тях ще започнат да се реализират най-заветните им желания, при това – по абсолютно неочакван начин. Не бива да отказвате предложената помощ, но все пак трябва да разчитате най-вече на личните си сили.

Водолей. Синият дървен Кон обещава на водолеите търсене на хармония, определяне на истинските ценности в живота. Успех очаква онези представители на този въздушен знак, които успеят да разкрият творческия си потенциал и максимално да използват възможностите си. На водолеите се препоръчва още през февруари да си променят имиджа и да обновят гардероба си.

Риби. Препоръчва им се да търсят и да си намерят вдъхновяващо занимание. Това могат да бъдат спорт, пътешествия, научни разработки. Хората, родени под този знак, ще пътуват много в годината на Коня. За отдих най-благоприятното време ще бъде май и началото на юни.

Прочетете и

Хороскоп за 2014 г.: Голям кръст, много възможности и…мъничко вълшебства

3 thoughts on “Хороскоп на всички зодиакални знаци за новата 2014 г.

  1. Интересно , къде го дянахте лъва?

  2. С две думи, скъпи везни, внимавайте да не ви използват и подведат отново. Желая ви успех и здраве през новата 2014 година.

  3. И откъде дойде тази велика идея да се гледат западните зодии по китайския календар??? Разминаването в началото на годините и разликата от почти две седмици в началото на периодите според неизвестния автор явно са без значение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *