29/03/2024

Топ десет на най-шантавите конспиративни теории

Топ – 10 на  най- невероятните конспиративни теории, обсъждани в интернет.

 1. Евреите сами са измислили Холокоста

Теорията предполага, че световното ционистко  правителство специално е предизвикало възхода на Хитлер в Германия, за да може той да играе най-важната роля в света и да убие шест милиона техни единоверци.

2. Хитлер все още е жив

През 1970 г. се появява внезапна вълна от слухове, че Хитлер все още е жив, и това  привлича вниманието на много хора. Разбира се, каквито и да е доказателства за този факт няма, но конспиративната теория около него е  построена добре. В същото време Йозеф Менгеле (германски лекар, който извършва експерименти върху хора в концентрационните лагери) до края на живота си се  крие от преследване и поради това много хора са могли лесно да повярват, че Хитлер през цялото време е бил с него, а  информацията за смъртта му е лъжа.

В същото време, ако Хитлер  действително е жив, той ще е най-старият човек в света и това вече създава някои трудности за теорията. Разбира се, тези трудности могат да бъдат решени с “киборгизация”, “клониране “, “секретната база на Луната” и така нататък , но поддръжниците на теорията все още не са излезли с убедително конкретно обяснение. Но затова пък смело свързват с  Хитлер и атентатите от 11 септември,  мащабните нефтени разливи на BP и много други.

3. Законът NESARA

Същността на тази теория на конспирацията е, че Бил Клинтън е подписал някакъв документ – National Economic Stabilization and Recovery Act (NESARA – Акт за стабилизация и възстановяване на националната икономика) в навечерието на деня, когато напуска поста си. И той  е бил предназначен само за някакви мистериозни сили, а гражданите не трябва да знаят за него. Този закон предполага, че САЩ  отказват да изплатят всички свои държавни дългове и за всеки американец са гарантирани по сто хиляди долара годишно в продължение на 11 години. Законът също така предвижда преминаването на паричната система на САЩ към златния стандарт и арестуването на цялото правителство.

 4. Умът на хората се контролира чрез ваксинации

Всички ваксини съдържат някакви нанотехнологични съставки,  които могат да променят ДНК-то ни и да ни превърнат в послушни зомбита.

 5. ЦРУ е създало болестта СПИН

СПИН е разработен от ЦРУ, за да избие всички черни и гейове. Много известни личности са склонни да подкрепят възможността тази теория да е вярна. През 1985 г. в  “Литературная газета” (съветски вестник, който пусна духа от бутилката за перестройката) се появява за първи път гледната точка за участието на американското правителство в появата на СПИН. През следващата година в Зимбабве се провежда медицинска конференция, на  която статията е представена като истина от последна инстанция. А след това  тази теория получава  широко разпространение.

6. „Мюсюлмански братя“ управляват Америка

“Мюсюлмански братя” са международна религиозно – политическа асоциация, призната в много страни за терористична. Според Мишел Бахман тя е проникнала в правителството на САЩ, за да въведе шериата в Съединените щати .

7. “Окупирай Уол Стрийт” са  религиозен култ

“Окупирай Уол Стрийт ” е протестно движение с лява ориентация, чиито членове мразят капитализма, а някои от техните опоненти смятат, че това е истински религиозен култ. Те твърдят, че движението се регулира от канадска неправителствена организация, чиито членове са  окултисти и тяхната цел е да започнат гражданска война в Съединените щати. Освен това на всички акции на движението се продават твърди наркотици и се наемат престъпници, за да провокират бунтове.

8. Касапницата в началното училище “Sandy Hook” е дело на Израел

През 2012 г. Адам Ланза с оръжие влиза в началното училище  “Sandy Hook” и извършва едно от най-големите зверства в историята на Съединените щати. Той убива 27 души, 20 от които са деца. Кандидатът за кмет от Републиканската партия Майкъл Харис твърди, че всичко е  планирано от страна на Израел. За Ланза се твърди, че е  използван, за да се скрие участието на израелските отряди на смъртта в операцията и да се прехвърли вината за това върху тийнейджъра. А Обама, разбира се,  със сигурност е наясно с всичко това, но властите крият.

9. Израел тайно дава на палестинските момичета Виагра

Има теория , че израелците раздават тайно на палестинските момичета виагра. Твърди се, че през 2009 г.  палестинец е казал на властите, че дъщеря му започнала да се държи много странно: прекомерно разкрепостено и сексуално освободена. Оказало се, че причина за това е в дъвката, която тя си купила в чужбина. А властите решили, че Израел  развращава палестинските млади хора, като им продава възбуждащи сладкиши.

10. Саддам Хюсеин имал звезден портал

САЩ нахлуват в Ирак не за да получат достъп до петрола му и дори не просто, за да свалят диктатора. Всъщност Съединените щати са искали да вземат звездния портал,  който тайно владеел Саддам Хюсеин, за когото се твърди, че е  контактувал с расата на анунаките – те живеят на планетата Нибуру. Той е искал да им даде  възможност да нападнат Земята през тази врата.

Но тогава се намесили силите на демокрацита и трябва да се благодари лично на Буш и Блеър за това, че сега не сме роби в солните мини някъде в звездната система Зета.

Read more: http://30dumi.eu/2013/09/naj-neveroyatnite-konspirativni-teorii-top-10/#ixzz2fgrol3UJ

One thought on “Топ десет на най-шантавите конспиративни теории

  1. ВСИЧКО ТОВА Е АБСОЛЮТНА ИСТИНА!!! ИМА И КНИГИ ЗА ТЕЗИ НЕЩА, ПИСАНИ ОТ ПРОФЕСОРИ И МНОГО ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА, САМО ЧЕ СТРАННО АКО Е ЛЪЖА, ЗАЩО ЦРУ ЗАБРАНЯВА ДА СЕ СВАЛЯТ ОТ ИНТЕРНЕТ?!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *