16/04/2024

Бойко Борисов: Ние сме джентълменът, той се приема за дама

Ние сме джентълменът, нали? Той се приема за дама.

Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира в интервю за Нова телевизия думите от вчера на Сергей Станишев, който сравни поведението на ГЕРБ за искания вот на недоверие с това на джентълмен, който дълго е ухажвал дама, но накрая не се е явил на среща за вечеря.

Само че тази дама се явява много паднала. Много зависима от ДПС и изцяло издържана от „Атака“. С тази дама ние никога не сме се ухажвали, не искаме да вечеряме, нищо не искаме да правим с тази дама. Моля ги, заради симпатизантите на БСП, да не се отъждествяват с дама, заяви още Борисов.

След проваленото заседание на парламента вчера, когато представителите на ГЕРБ не се регистрираха за провеждането на дебати по искания от тях вот не недоверие към правителството, Станишев заяви: „Поведението на ГЕРБ прилича на поведението на джентълмен, който ухажва една дама в продължение на седмици, кани я на вечеря и накрая тя склонява и казва – „добре де, ела, ще си поговорим на вечеря“ и той не се явява. Защо?

http://www.dnevnik.bg/

Цитати от форума под текста:

fortunes:

Ааа, ББ познава много интимно старата дама от БСП/БКП, да не се прави на много невинен… Връзката му е публично известна…

simeonov_:

Каквито са ни политиците,такава ни е и държавата!!!

Снимката е на Дневник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *