19/04/2024

Безсрамието на „великите“

Обърнете внимание в текста, озаглавен „САЩ и Русия се разбраха по йезуитски за Сирия”,  на следния цитат: „Задачата на инспекторите не бе да определят кой е отговорен за тази атака…“

Като чете човек това между редовете разбира, че всеки, който поиска, може да изтрови невинни хора където и да е, да набеди когото му изнася и пак да си разиграе коня в полза на няколко ненаситни човеконенавистни концерна.

Хайде да си припомним кой спечели от чудовищната трагедия на 11 септември 2001 г. Осама ли, Ирак ли или Афганистан?

Как така не ги интересува кой е направил химическата атака? Нали ако не е Асад, това завърта цялата сегашна гьобелсова пропаганда на 180 градуса?

За поред път големите, които имат огромната власт да работят не само в услуга на Дявола, но и в полза на цялото човечество показват, че служат на тъмните сили. И поради това не се срамуват от очевадното си лицемерие – важното е да се ограбват народите и потоците от пари да не пресъхват.

Автор: Елена Емануилова

One thought on “Безсрамието на „великите“

  1. И няма наказание за тях. Те си живеят потоците от пари си вървят към тях и никои не плаща за хилядите невинни жертви без значение в коя точка на света се пролива тяхната кръв…Има ли сила, която да спре това безумие?…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *