25/04/2024

Зловещият план на световния елит за планетарен срив – стартът е войната в Сирия

Този анализ  на Брандън Смит от Alt Market  предлага една сравнително проницателна статия  за потенциалната поредица от събития, които могат да възникнат през следващите няколко години.

В статията се описва как стъпка по стъпка световният елит  поставя “шахматни фигури”, показани са последствията за  всеки един от нас, както и това, което можем да направим сега, за да се предпазим от неизбежния глобален срив, който вече е стартиран.

Едва ли има някакво противодействие в личен план, но все пак всеки може да прецени как да минимизира щетите за себе си и семейството си…

Предговор на редактора на SHTFplan, публикувал материала.

Глобалната криза

В продължение на много години в Alt Market ( и Neithercorp.us )  старателно разяснявах най-вероятния начин за разпадане, който ще се реализира в Съединените щати. Много важна част от този анализ е икономическата дестабилизация, причинена от загубата на статута на долара като световна резервна валута и петродолар.

Също така, аз винаги ясно посочвах, че финансовата криза няма да бъде събитие, което се случва в ситуация на политическо затишие или вакуум. Централните банки и международни финансисти, които са създали наши  настоящ и развиващ се  колапс, няма да позволят разрушаването на икономиката на САЩ, долара или глобалните пазари, да се случи без събития – маскировки, предназначени  да скрият вината им. Те се нуждаят от нещо голямо.

Нещо толкова голямо, че средният гражданин да обезумее от страх и да се потопи в тотално объркване. Фокусите с дим и огледала ще бъдат толкова осезаеми и съкрушаващи душите на хората, че ще оставят огромна част от хората по света хипнотизирани и безпомощни да разберат корена на кошмара, който ще се разкрива пред тях. На елитите им трябва изфабрикуван Апокалипсис.

Включва се  Сирия …

Предупреждавах за сирийската крайъгълна точка от  много дълго време. Договорът за взаимна отбрана на Сирия с Иран, нейните тесни връзки с Русия, руската военноморска база на крайбрежието на страната, руските модерни оръжия в арсенала и близостта на страната до уязвимите морски пътища на петрола, всичко това прави сирийския народ перфектният катализатор за глобалната катастрофа .

Гражданската война в Сирия се разпространи в съседни страни като Ирак, Йордания и Ливан и ако погледнем фактите обективно,  цялата война е продукт на тайни операции от страна на САЩ и техните съюзници.

САЩ обучаваха, въоръжаваха и финансираха  бунтовниците, като  използваха оперативни лица от Ал- Кайда. Саудитска Арабия изпращаше пари и оръжия. Израел помагаше на бунтовниците като  използваше  въздушните удари вътре в границите на Сирия (дори ако това да означава, че израелското правителство значително е подпомагало своите предполагаеми смъртни врагове) .

Тази война нямаше да се случи днес, без специалните  усилия на Запада. Точка.

Извън краткото обсъждане на сирийското въстание, може да се открие организацията на чудовищата. Морално пропаднали типове и такива за мокри поръчки, чиито престъпления са добре документирани, включително масовите разстрели на невъоръжени войници в плен, изтезанията и обезглавяването на невинни цивилни, осакатявания и канибализъм на трупове, както и институционална религиозна тирания срещу уплашените жители. САЩ създадоха и освободиха тези демони, а  сега хората молят Белия дом да ги подкрепи със силата на оръжието.

Но каква е целта … ?

Целта, аз мисля, че е радикална трансформация на политическите, икономически и социални системи в света. Целта е да се създаде силен страх,  страх, който може да се използва като капитал за закупуване на това, което  глобалистите наричат “нов световен ред”. Сирия е първата плочка от домино в дълга верига от бедствия, които Rand Corporation (основният “мозъчен център ” на САЩ) понякога наричат “проверка”.

Докато пиша това, администрацията на Обама насочва военноморски и сухопътни сили към необходимото място и се опитва в  мъчителен патетичен маниер да убеди американската общественост, че 90% от нас мислят “погрешно” и че нападението срещу Сирия, в действителност, е необходимо.

Изглежда, че този естаблишмънт е решен да включи в тази верижна реакция и ускорението на глобалната криза. Така че, ако има удар, какви събития можем да очакваме през следващите няколко години ? Ето краткото им изложение… …

1 ) Много съюзници на САЩ ще се въздържат от пряко участие в нападението срещу Сирия. Обама ще продължи едностранно (или с продължаващата подкрепа на Израел и Саудитска Арабия ), което ще фокусира дори повече внимание върху САЩ като основна причина за кризата.

2 ) Обама ще се опита да смекчи обществения отзвук, ограничавайки се с ракетни атаки, но тези атаки ще са много по-неефективни в сравнение с предишните войни в Ирак и Афганистан .

3 ) Забранена за полети зона няма да се подготви, но военноморските сили на САЩ ще се стремят да останат извън обсега на руските ракетни технологии от високо ниво, които се намират в ръцете на Сирия и това ще удължи времето за отговор на сирийските военно-въздушни сили и ще направи отговора по-труден. Очаквайте още повече жертви в американския флот и военновъздушните сили отколкото в Ирак и Афганистан.

4 ) Иран незабавно ще изпрати войски и оръжие в подкрепа на Сирия. Сирия ще изумява с различни бойни сили, които ще се борят по идеологически причини, а не за чиста политика и граници. Битките ще се разпространят и в други страни, тайно и открито, както  във Виетнам.

5 ) Израел, вероятно, ще  бъде първата страна, която ще изпрати официално сухопътни войски в Сирия (а може би и Иран), позовавайки се на липсата на ефективност на въздушните удари на САЩ. Американски войници ще ги последват скоро след това.

6 ) Иран ще затвори Ормузкия проток, потапяйки няколко товарни кораби в тесния провлак и ще насочва ракети към всички водни съдове, които ще се опитат да изчистят прохода.  Износът на суров петрол през пролива Ормуз ще спре в течение на няколко месеца, ще има 20% намаление на доставките на петрол в света за една нощ.

Следва.

What To Expect During The Next Stage Of Collapse

Read more: http://30dumi.eu/2013/08/zloveshtiyat-plan-na-svetovniya-elit-za-globalniya-sistemen-sriv-nachaloto-e-vojnata-v-siriya/#ixzz2dWB8VMzN

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *