19/04/2024

Как да накараме подсъзнанието да изпълнява желанията ни

Първото нещо, което трябва да знаем е, че нашето  подсъзнание работи винаги. Това означава, че е активно денем и нощем независимо от това дали му въздействаме  или не.

Подсъзнанието контролира вашия  организъм. Не можете със  съзнателно усилие да  “чуете” този мълчалив вътрешен процес. Трябва да  започнете да се грижите за вашето подсъзнание. Необходимо е да поддържате ума си в състояние на очаквания за най-добрите събития и да следите  обичайната работа на вашето мислене да се основава единствено на лоялност, справедливост и любов.

Вярата  и убеждението са в основата на подсъзнанието. Ако вярвате, тогава приемате нещо за истина. Или както е написано в Библията: “Според вярата ви и ще ви се даде!”.

Накратко  за това какво следва да се помни:

1. Нашето подсъзнание контролира всички жизненоважни процеси на организма, знае отговорите на различни въпроси и може да реши много проблеми.

2. Обърнете се към подсъзнанието преди лягане с  конкретно искане и ще се убедите в неговата чудотворна сила.

3. След като в подсъзнанието ви нещо се фиксира, всичко това ще се отрази на вашия пространствен екран  директно под формата на емоции, обстоятелства и събития. Следователно, трябва да гледате внимателно какви мисли и идеи преобладават в ума ви.

4. Законът за действието и противодействието е  универсален. Вашата мисъл е действие. Важно е да следите естеството на мислите си!

5. Всички лоши преживявания възникнат от неизпълнени желания. Ако зациклите върху проблеми и трудности, то и подсъзнанието ще ви предлага точно това. Вие сами  блокирате пътя към вашето благополучие.

6. Следвайте принципа на живота тогава животът ви ще бъде хармоничен. Съзнателно потвърдете: “Аз вярвам в това, че силата на подсъзнанието, която ми даде това желание, го изпълнява  за мен сега.”

7. Със смущения, тревожност и страх можете да нарушите естествения ритъм на дишане, сърдечната честота и работата на други органи.

Насочвайите към подсъзнанието си мисли за хармония, мир, здраве и всички функции на тялото ви  ще се върнат към нормалното.

8. Запълнете вашето подсъзнание с очакване на  добри  преживявания и емоции и мислите ви ще се превърнат в реалност.

9. Представете си едно щастливо решене  на вашите проблеми,  почувствайте възторг от това, което се случва. Вашите фантазии и чувства ще бъдат ясно приети, а  след това и реализирани от подсъзнанието.

Read more: http://30dumi.eu/2013/08/kak-da-nakarate-podsa-znanieto-si-da-raboti-za-vas/#ixzz2bLldzBMd

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *