19/04/2024

ИФ като ОФ

Слушах чиновника Златанов, който беше заел кръгова отбрана срещу ербап интелигентни и красиви репортерки. Основното им запитване беше кой е и коя е ИФ (припомнете си скандала с тефтерчето тук).

Всъщност нещото ИФ (каквото и да означава това)трудно би могло да мине за секссимвол. Още по-малко и за нещо, което да е върхът на IQ. A това, IQ, e последното нещо, което би било характеристика на преждеуправляващия елит.

Но спокойно и без усилие може да мине за елит на ОФ. Онзи Отечествен фронт (не на Карбовски), който след 9.9.44 застъпва на власт в България. Безумно тъпи и неграмотни твари, които връщат развитието на държавата в Средновековните гонения на инквизицията.

Това е ОФ , това е ИФ. Последното слезе от сцената, засега, благодарение на още по-тъпата си инкарнация в едно тефтерче. Да, дотам сме я докарали, че едно тефтерче може да погребе цяла една ОФ (ИФ) епоха. И то само заради малоумие.

Това добре. Но на смяна застъпиха ММ, ММ, СС. Кофти история, а? Някой да се разпознава в тези абревиатури? А какво ще си помислите за МЙ? КВ, АК, ДП(с)?

Че ще е нещо от рода на Killing Me Softly With His Song ? Да, ама не, казваше дядо Петко…

Видео: http://www.youtube.com/watch?v=oKOtzIo-uYw

Read more: http://30dumi.eu/2013/07/if-kato-of/#ixzz2ZSY23WP1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *