28/03/2024

Motorola създаде електронна татуировка – стъпка към тоталното ни поробване

След Денис Уудсайд, разказал на конференцията D11 за Moto X, дойде ред на Реджина Дуган (бивш ръководител на същия този DARPA, сега старши вицепрезидент на Motorola по разработката на високи технологии). На мига всички забравиха за смартфона.

Само погледнете каква „електронна” татуировка си е направила, макар тя да е все още само прототип. Дуган също така обясни и за „електронната” таблетка.

„Електротатуировката” може да се използва за съхраняване на пароли, а с електрохапчето нещата са по-сложни. То, както не е трудно да се досетим, трябва да бъде погълнато, след което сработва под въздействието на стомашните сокове, при което започва да генерира 18-битов сигнал. Този сигнал е способен да служи не само  за запазване на паролите, но и като паспорт, като достъп до различни права и много други.

Защо корпорациите не жалят сили средства за чипирането на населението, ксоето очевидно наближава, как се стягат да печелят от това трилиони, как това превръща Земята в планетарен концлагер – вижте тук.

Бележка на snaiper-bg.net: Виждате ли за какви разработки се хвърлят милиони? Целта очевидно е тотален контрол от типа „Биг Бардър” над човечеството, тоест изграждането на нов вид робовладелски строй, при който хората получават някакви права (стига въобще да ги получат), само ако богоизбраните им позволят това.

Ще организират и осъществят някакъв чудовищен терористичен акт и ще внушат на хората, че ако искат да оцелеят, е добре да си имплантират такива чипове, за да се „грижат” по-добре за тях. И милиарди овце ще чакат на опашка, за да си сложат имплантанти – разновидност на татуираните номера по ръцете в хитлеристките концлагери на смъртта.

В какъв тъжен свят живеем…

 The Verge

One thought on “Motorola създаде електронна татуировка – стъпка към тоталното ни поробване

  1. Няма как да направят концлагер, където всички да отидат по желание. Ще отидат тези, който гласуваха за ГЕРБ. Само такива малоумници, ще позволят да им сложат каишка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *