18/04/2024

Измет!

Горе, при мръсната върхушка, никой нищо не прави просто, за да си уплътнява времето. Можем само да гадаем за какво е целият този олимпийски спринт с допускането до най-високите нива на секретност на мутроподобния Делян Пеевски. И то дни – преди да бъде назначен (вижте подробности тук).

Истински лошото в тази ситуация е арогантното погазване на законите от онези, които трябва да ги бранят. Не че им е за първи път, но сега наистина се оляха (по-подходяща е една друга смърдяща дума).

Измет… БСП си подписа смъртната присъда. Остава час по-скоро да направят същото и другите наглеци, които вършат същите и още по-ужасни престъпления.

И не казвайте, че физиономията не е от значение. Може да си грозен/на, но да не си с излъчване на мутра. Духовният учител Ошо казва, че след 40-годишнината,човек е отговорен за физиономията си. Дарвинистите биха казали – това е закон за упражняване и неупражняване на мускулите.

Ако все пак се съмнявате – сравнете лицето на дебелия Пеевски с това на дебелия Люси Иларионов от Денсинг старс. И ако можете – кажете, че Ошо не е прав.

Автор: Елена Емануилова

One thought on “Измет!

  1. Е да,но понякога физиономията и излъчването лъжат.Срещала съм хора с красива физиономия и излъчване,а след време разбираш,че носят тъмни души.Колкото до духовния учител ОШО искам да добавя- друг мъдрец е казал „старостта се отглежда на младини..“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *