19/09/2020

Очевидец засне кацащо НЛО край езерото Ван в Турция (видео)

Снимки на приземяващо се НЛО развълнуваха Турция. Видеото с интервюто на очевидеца, заснел необичайното събитие, е качено в мрежата вчера – на 1 май 2013 г.

Мурат Гюркю излязъл на пикник край езерото Ван. Отишъл на кея на езерото, когато видял вълнуващата гледка. Местен седмичник се заинтересувал от събитието.

Към настоящия момент няма информация от специалисти, които да са се произнесли за качеството и автентичността на заснетото.

http://youtu.be/sxF7Hqxgn4o

(Visited 347 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Очевидец засне кацащо НЛО край езерото Ван в Турция (видео)

  1. Нито има рептилоидни, нито извънземните са зелените човечета, но някой много иска да ви внуши това. И затова се пръскат огромни пари за внушения чрез филми, беседи и прочие за извънземните рептилоидни. Това са новите съвременни приказки за лека нощ на възрастните, които не могат да заспят безропотни без поредната си доза илюзия. Истината е много по-прозаична и опасна – американската военна индустрия от няколко десетилетия вече владее антигравитационни самолетни технологии и ви подготвя следващата изфабрикувана заплаха, за да ви държи в страх и подчинение. След заплахата на комунизма, тероризма, иде ред на извънземната заплаха от инвазия. Иначе как ще процъфтява военната индустрия с вашите данъци и пари заплатена!??? ; )

  2. Как ли се е почувствал този….“Мурат Гюркю излязъл на пикник край езерото Ван. Отишъл на кея на езерото, когато видял вълнуващата гледка….“ особено когато най-малко очакваш и хоп някакво странно видение, съвсем нормално е да са се по заинтересовали списанията и медиите, те само това чакат.Клипа е доста странен и не ми се вярва някой хакер да го е направил, по скоро е реално.Със сигурност не сме сами, но въпросът е дали сме готови да го осъзнаем!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *