19/04/2024

Учен: Ваксините променят сексуалната ориентация на хората

70-годишният италиански учен, журналист и противник на ваксинациите Жан Паоло Ваноли твърдо вярва, че ваксините са в състояние да  променят традиционната  в нетрадиционна сексуална ориентация.

Този катастрофален процес Ваноли обяснява така: “Ваксината се инжектира в тялото на детето, детето расте и се опитва да намери и разбере  собствената си личност. Но ваксината съдържа различни вещества, които оказват угнетяващо влияние върху хората при попадане в мозъка им и те се губят пред  предизвикателството за избора си и така стават хомосексуални. ”

Особено голям мащаб, според учения, проблемът ще достигне в рамките на няколко поколения. В края на краищата, когато гейовете дават биологичен материал за оплождане на сурогатна майка,  просто ще влошат още повече ситуацията. Децата получават от ДНК информация за бъдещата ориентация и болести, въпреки че СЗО не счита  хомосексуалността за заболяване, което възмущава Жан Паоло Ваноли.

“Така че зад всяка поява на нова ваксина се крие  хомосексуалист, тя не дава на личността възможност свободно да  се формира. В бъдеще ни чака генетична катастрофа “,  казва ученият. Изненадващо е , но въпреки това му убеждение Ваноли е толерантен към сексуалните малцинства и подкрепя гей браковете.

Той казва, че не можем да виним тези хора, точно както не можем да обвиняваме някого за факта, че  се разболява от рак, или е имал сърдечен удар. “Въпреки че аз вярвам, че това е заболяване, не означава, че не изпитвам уважение към тези хора. Освен това те са реални заложници на ваксините,” казва още изследователят.

Срещу аргументите на Ваноли неговите колеги  спорят  вече  30 години. Например, през 1975 г. Американската психологическа асоциация премахна хомосексуалността от списъка на психическите разстройства, казвайки, че “изследването не е открило връзка между сексуалната ориентация и психопатологията.”

Също така експертите казват, че няма доказателства, че на сексуалната ориентация може да повлияе някакъв фактор.

Междувременно в Италия продължават да защитават правата на хомосексуалистите, но еднополовите бракове в страната не се подкрепят официално, а  един от  политиците публично сравни подкрепата за  гейовете с подкрепата за педофилията.

Read more: http://30dumi.eu/2013/04/uchen-tva-rdi-che-vaksinatsiite-promenyat-traditsionna-orientatsiya-na-horata/#ixzz2PUcMRBnG

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *