28/03/2024

Италиански съдия: Билдербергският клуб стои зад терористичните актове в Европа

Почетният председател на Върховния съд на Италия и бивш старши следствен съдия Фердинандо Импозимато е човек, който на времето водеше делото за покушението срещу папа Йоан Павел II, насочено срещу България. Този опитен магистрат сензационно обвинява

Билдербергската група за терористичните актове, извършени в Европа.
В интервю за сайта ArticoloTre Импозимато, който също така се зае с делото за похищението и убийството на бившия премиер на Италия Алдо Моро казва, че е „намерил документ, който ме хвърли в ужас” за конспиративната връзка на Билдербергската група с организацията Ordine Nuovo за извършване на терористични актове.

Говорейки за неразкритите убийства в Италия и документа, който е на разположение при него, Импозимато заявява: „ Когато нещата стигат до кланета той също говори за Билдербергската група. Аз считам, че това е сериозен документ. Направих няколко теста и мога да кажа, че зад стратегията за дестабилизация и кланетата стои Билделбергската група, тя се явява един вид като „Големият брат” (Big Brother), който маневрирайки използва терористи и масони”.

Билдербергският клуб, Билдербергската група, Билдербергската конференция (Bilderberg group) е неофициална конференция, която се провежда всяка година. В нея участват около 130 души, голяма част от които са влиятелни личности в областта на политиката, бизнеса и банковото дело, а също и ръководители на западни средства за масова информация. Входът за конференцията е само с лични покани.

Съществува мнение, че Билдербергският клуб, който е учреден преди 60 години, е същото това правителство в сянка на планетата, разговорите за които силно вълнуват света. Шега ли е – събират се хора в някакъв луксозен хотел , а след няколко месеца започва тоталната вихрушка, наречена „арабска пролет”. Напълно възможно е притокът на демокрация в Северна Африка и Близкия Изток (подобно на притока на плурализъм и гласност през 80-те години в бившия Съветски Съюз), да е планиран от участниците в срещата през 2010 година, провела се в Испания. Войната в Северна Африка и Близкия Изток за преодоляване на световната икономическа криза е била тема на тогавашните клубни беседи.

Според някои данни тазгодишната среща на билдербергите е насрочена за началото на юни 2013 г. в Лондон. Източници твърдят, че това ще стане в околностите на Лондон в разкошния хотел Grove, северно от британската столица от 6 до 9 юни. Както обикновено информацията за форума на глобалистите се пази в строга тайна. Потвърждение на съобщението за срещата е получено от опитния журналист Джими Такър.

Още подробности вижте тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *