25/04/2024

Второ слънце ще изгрее над Земята през ноември 2013 г.

Новият папа Франциск ще бъде последният лидер на Ватикана, при управлението на когото в небето ще се появи още едно слънце.

След това събитие идва гибелта на Ватикана и краят на света. За това се говори в пророчеството на известния френски астролог и ясновидец Нострадамус, твърдят негови тълкуватели.

Символът за появата на второто слънце може да се сбъдне още през тази година. Кометата  С/2012 S1, която също така я наричат и ISON, може да бъде наблюдавана от Земята от началото на ноември 2013 до средата на януари 2014 г. Но през ноември тя ще достигне своя перихелий и ще стане извънредно ярка.

Учените предполагат, че кометата ISON може да стане по-ярка от Луната.  Тя ще може да се вижда с невъоръжено око и през деня както Слънцето. Според пророчеството на Нострадамус след такова явление на небето „ Великият от Рим ще загине”, а за седем дни ще изгори всичко на Земята. Изследователите казват, че френският астролог често в пророчествата си е наричал Ватикана „Великият от Рим”.

Краят на света след избирането на папа описва и свети Малахий. По-конкретно в неговия стих 112 се казва: „ В края Святата римска църква там ще управлява Петър Римлянин, който ще води своите овце през многобройни беди. И когато те свършат, градът на седемте хълма ще бъде разрушен и страшният съд ще започне. Край”, завършва предсказанието.

Тъй като всички папи се явяват правоприемници на св.апостол Петър, то управлението на  Петър Римлянина” може условно да се възприеме като обозначение за папа Франциск.

Б.р.: Покрай истерията около календара на маите и уж „предсказания” в него несъстоял се край на света през миналия декември, авторите на милиони статии намираха сумати „непоклатими” доказателства. В това число и уж в предсказания на Нострадамус, съвпадащи с календара на маите, който свършва внезапно на 21 декември 2012 г. Видя се какъв кьорфишек се оказаха всички тези „пророчества”.

Целта на занятието обаче беше постигната: вниманието  от инспирираната от шепа банкстери световна криза и свързаното с нея тотално ограбване на хората по света беше много угодно отклонено. Много хора пред вратите на „страшния съд” забравиха да потърсят сметката от грабителите и харчеха като за световно и последните си монети. Разбира се, който трябваше – спечели от това.

Сега пак се започна. Пак приписват на признатия от астролозите авторитет  Нострадамус неща, които най-вероятно той не е казал. Или най-малкото, не е бил правилно изтълкуван, защото интересуващите от темата знаят, че Нострадамус заради католическата инквизиция е бил принуден да пише завоалирано.

Така че, четете. И ако искате се смейте, но по-добре ще е всички да мислим. Някой отново се опитва да завърти една пропагандна машина, за да натика справедливостта, от която светът има крещяща нужда, встрани от общественото внимание.

2 thoughts on “Второ слънце ще изгрее над Земята през ноември 2013 г.

  1. А аз се моля Богу да настъпи краят на тези,който ограбиха хиляди хора по света.

  2. Подкрепям ви! Много очакват с нетърпение този Край на познатия ни свят, за да се пречисти планетата от алчността, лакомията, себичността, сексуалната извратеност, престъпленията и да дойде Мир, разбирателство и съзидание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *