29/03/2024

Пред Държавна сигурност мафията – ряпа да яде и вода да й носи

Убийствен и честен анализ на интелигентен политик, какъвто е Иван Костов. Това проличава от речта му в последния работен ден на най-слугинското Народно събрание в най-новата история на България ( вижте речта му тук) .

Най-слугинското, защото мнозинството от депутатите без грам колебания превръщаше в закони заповедите на самозабравилия се и нарцистично (това според медицината е вид патология) влюбен в себе си Бойко Борисов.

Повечето от мислещите хора в България биха се подписали с две ръце под тези думи на Иван Костов. Иронията на ситуацията обаче е, че този мъж – Костов, вероятно би оглавил класацията на топ десет на политиците с най-голям принос в разграбването и унижението на държавата. Това е най-тъжното в нашата страна – а именно, че и най-умните й политици участват без да им трепне окото в безмилостното унищожаване на България и българите.

Спомнете си за „Кремиковци”, за авиокомпания „Балкан” , петролната рафинерия край Бургас и хилядите разбойническо-мениджърски дружества, които станаха собственици на българската индустрия единствено , за да могат точно като необразованите цигани да я нарежат за скрап и да я предадат на вторични суровини. На нищо друго не бяха способни. Сума ти престъпници чрез офшорни фирми си препраха парите уж участвайки в приватизацията.

Костов, който иначе официално скача срещу руската икономическа инвазия в България, продаде  на руснаците „Нефтохим” в Бургас – помните ли за колко? За смешните 85 милиона долара! Сега руснаците само да кихнат и ще я продадат преди мастилото на обявата им да е изсъхнало за минимум 8,5 милиарда в зелено. А още по-вероятно – за много, много повече.

Имате ли въобще идея за кой да гласуваме на 12 май? За марсианците ли? Само от Червената планета още не са се наредили пред българската държавна хранилка, да се назобат чак до повръщане без да са заплашени от възмездие, затвор или конфискация.

Но на българите – наистина така ни се пада. След като на предишните избори си избрахме мафиот за премиер, а на всички по-предишни  – подставените лица на Държавна сигурност (тази държава в държавата от комунистическата ера доказа, че мафията по света – ряпа яде пред нея и вода й носи).

Чакат ни поредните избори без избор. Иначе казано – нищо добро.

Автор: Елена Емануилова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *