25/04/2024

Пак ни напълниха очите с прах

Държавните ни институции действат обидно спрямо живеещите (по-точно – вегетиращите) 90 на сто от хората в България.

Обидно, защото никога досега не са работили на ползу роду. Размърдват се единствено по политическа поръчка, спусната най-отгоре.

Къде бяха да ревнат като лъвове, когато поднесоха на тепсия и с това узакониха монополното положение на ЕРП-та при приватизацията им? Но тогава поръчката беше друга: продавайте и си затваряйте очите за господстващото положение на новите собственици на енергийния пазар.

Сега предварително е ясно как и този обиск  (вижте подробности тук) , като много други досега, ще излезе кьор фишек – ЕРП-та напълно в рамките на човеконенавистните закони в България правят това, което правят в момента. Законите в България са наистина железни – те са насочени директно срещу човека – вземете здравеопазването, вземете Наказателния кодекс в който жертвите по принцип нямат почти никакви права за разлика от престъпниците и т.н.

Като нищо ЕРП-тата ще осъдят държавата ни в арбитража в Париж, защото законът е на тяхна страна. И кой ще плаща? Пак ние от залъка си.

Лицемери и крадци, които съсипаха един цял народ, сега пак му хвърлят прах в очите с разни проверки, които като всяка друга в България ще покажат колко протестите на хората са били неоснователни. И вие не се съмнявате, че няма да открият нищо нередно при тези проверки, нали?

Няма оправия…

Автор: Елена Емануилова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *