25/04/2024

И гьонсурати, и лицемери (видео)

Правителството в оставка обявява утре – 6 март, за ден на национален траур в памет на ужасната смърт на самозапалилия се (мнозина се съмняват, че това всъщност  е убийство) Пламен Горанов пред община Варна.

Разкъртващо човеците в тази държава лицемерие и гьонсуратлък! Да бяха се снишили малко! Ама кога Бойко Борисов и компания са имали чувство за мярка? Кога са имали сетива за морето от човешки страдания в тази държава?

Пламен Горанов се самозапали, защото поиска кметът Кирил Йорданов и целият общински съвет на Варна да подадат оставка. А този кмет на последните избори беше избран именно с мощната подкрепа на Бойко Борисов и ГЕРБ.

Този кмет не би бил четири мандата кмет на морската столица без съгласието (разбира се – не безвъзмездно) на мрачното задкулусие  във Варна. Това задкулисие си има име и Пламен го извика пред 70 хиляди протестиращи и пред цяла България – групировката ТИМ, която остана под уютен герберски чадър през цялото управление на Борисов ( каза го германският разследващ журналист Юрген Рот) , с която премиерът ни в оставка е имал топли бизнес отношения.

На видеото тук (вижте го) е Пламен, който вика „Долу ТИМ”, а над кадрите върви надпис: „Най-после някой да го каже”.

Саможертвата на Пламен с всеки изминал ден става все по-значима, защото той се самозапали не заради лична безизходица, а заради олигархично-мутренското робство, под което пъшка Варна, поради същото това робство, заради което изнемогва България.

Нека не забравяме и вълната от самоубийства, заляла през последните дни и месеци България. Само във Варна днес са нови три. Да не забравяме и предишните самозапалили се.

Заради алчните си задници политиците прогониха цвета на нацията ни в чужбина – останалите ги унищожават бавно и упорито точно по плана Ран-Ът, който уж бил преиначен и неправилно разбран, но някак методично се изпълнява и прилага в живота буква по буква вече 23 години.
И сегашните управници, и всичките им предшественици има за какво да бъдат обвинени и осъдени – за национално предателство и заради умишленото изтриване чрез кражби в потресаващи размери от картата на света на един цял народ. И всичко това се случи заради ненаситните им алчни задници.

Господ забавя, но не забравя. Припомняли сме тази народна мъдрост, предупреждавали сме за геноцида над българските граждани неведнъж в нашия сайт.

Възмездието рано или късно ще се случи, метлата рано или късно ще измете червивия боклук – има си действащи вселенски закони, които не могат дълго да бъдат пренебрегвани.

Но най-важното сега е най-сетне начело на държавата да застанат чисти хора, които ще треперят като майка над люлка над народа си. Време е. Критичната маса от събудени хора  вече я има. Може да стане, стига и протестиращите да не виждат вече себе си във властта, а да изкопаят ако ще и от край света точните хора, които всички ще поискаме да ни управляват.

И да се поучат от опита на Бразилия в борбата й с бедността и най-вече от опита на Исландия, която излезе като един малък, но достоен с космически мащаби народ от кризата.

Автор: Елена Емануилова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *