26/04/2024

Форум: Някой всемогъщ е извършил убийството на Пламен (видео)

Аз ЗНАМ че в АБВ има цял екип от провокатори. Сложени са да плюят всичко, но най-вече България, стремежът към свобода и достойнство. Отдавна, отдавна съм водил битка с тези отрепки. Разбрах, че най-доброто средство срещу тях е НИКОЙ да не ги коментира. Тогава, ще спрат да им плащат, а и тия ще спрат да черпят енергия от взривеното негодувание.

А за момчето, жалко (Б.р: Става дума за самозапалиия се и по-късно починал Пламен Горанов – на снимката е младият мъж, който призова протестиращите да скандират „Долу ТИМ“, малко преди да пламне. ВИДЕО ОТ ТОЗИ МОМЕНТ!).

Има обаче нещо МНОГО подозрително в липсата на свидетели и записи на камерите.

Това може да означава само едно – някой всемогъщ е извършил това убийство.

А във Варна, пък и не само там, могъщият който е бил засегнат от момчето, е ТИМ. Така стигаме до въпроса, защо тези бандити са на свобода, кой ги пусна от затвора, кой им разрешава да имат ВЪОРЪЖЕНА охрана и кортежи? И не виждам друг, който да е отговорен сега, освен Бойко Борисов. (А преди него, тогавашните премиери).

Затова и въпросът, който е важен, е каква е връзката между Борисов и СИК (ТИМ). А и на управлявалите преди него. И тъй както са я подкарали, биха могли безнаказано да „самоубият“, подпалят или пребият ВСЕКИ. Нито полиция има, нито жандармерия за ИСТИНСКИТЕ бандити.

Тогава възниква въпросът не е ли време да сформират мъжете в България народно опълчение, което да ни пази от бандитите, пуснали пипала най-вече в МВР, съд, прокуратура и всичко това, което беше назначено от кръсниците на мафията – политиците, управлявали страната.

Коментарите по повод бурните събития в България през последните дни и очертаващата се (към настоящиия момент) безпътица, сигурно вече са милиони.

Горните редове са извадка от форумите, а техеният автор се е подписал като alextas2004.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *