20/04/2024

Започна се: Ножът опря до кокала

Един от най-големите грехове срещу истерзания български народ е, че управляващите подариха (едва ли без келепир) този мазен сладък кокал на монополистите, които направо съдраха кожите на народа.

Не се съмнявайте в това – вижте официалните данни за чистата печалба на енергийната мафия, платена от хората, които едва дишат вече. Проследете я година по година – данни в мрежата не липсват.

Толкова са грешни пред народа си управниците ни, че позволиха това да се случи. Няма по-търпелив от българина – подчинението му често стига до пълно овчедушие (или може би апатия).

Това обаче означава, че когато народ като българския се разяри – да му мислят монополистите и продажните управници, за които магистралите са приоритет, но не и човеците в тази страна. Ако нищо не се промени – ще видите какво ще стане. Не може човек един цял живот да се труди единствено, за да си плаща сметките и данъците в тази страна. Всеки човек има и духовни потребности.

Нашият сайт предвиди всичко това в мига, в който узна какво захарче даде ДКЕВР в устата на монополистите през юли миналата година – шоковото поскъпване на тока. Радост за монополистите, отчаяние за милиони българи.

Ще се пържите в ада, предупредихме тогава (вижте предупреждението тук). Нещата тепърва започват. Не може вечно да се търпи такава нечовешка робска екплоатация!

2 thoughts on “Започна се: Ножът опря до кокала

  1. Не виждам как ще ги вразумим нашите управляващи.От 20 и кусур години „дават захарчета“ на монополистите,а народът тъне в нищета и мизерия/то какво ли остана от него/.Утре ще тръгнем ,с надежда за „по-добро бъдеще“,да гласуваме пак за същите политици,а всъщност ще подпишем отново „смъртната си присъда“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *