20/04/2024

За довиждане Борисов се опитва да окървави цяла България

Бойко Борисов хвърли бомбата в парламента, че Ахмед Доган е поръчал атентат срещу него. Сигнал за това е бил изпратен от партньорска разузнавателна централа.

В документа се казвало, че готвеното покушение е заради засегнати много сериозни интереси на международна престъпна организация. Г-н Местан, отидете в нашата разузнавателна служба и проверете какво пише в този документ, каза Борисов.

Атентатът е подготвян при предишните избори. Да се види документ на директор на разузнаването, материал от партньорска централа, в която се уведомява, че се подготвя атентат към мен. Там се казва, че заради това, че накърних много сериозни интереси на международната организирана престъпност и поръчител е Ахмед Доган, заяви Борисов. Страшни са тези, които ме поръчват. Никой не смееше да ги хваща и да ги екстрадира“, посочи той и препоръча анкетна комисия да провери случая.

Малко преди изненадващото разкритие на премиера народните представители приеха оставката на кабинета.

От 215 депутати 209 бяха „за“,  5 „против“ и един “ въздържал се

Борисов пропусна близо 4-часовите дебати и дойде в залата секунди преди гласуването. От трибуната той призова хората пред парламента да се разотидат. В същия момент множеството навън избухна с възгласи „Бойко!“.

Веднага след краткото си изказване на трибуната премиерът в оставка излезе да благодари за подкрепата.

Отивайте си мирничко и тихичко. Всеки, който ме уважава и обича, да си отиде вкъщи, призова премиерът.

Всеки, който отиде на „Позитано“, ще го смятам за провокатор, подчерта Борисов и прикани отново хората да се прибират и да не излизат и довечера на протест.

Бележка на www.snaiper-bg.net: Този човек – БББ (Бойко Борисов – Буда) се оказа враг под прикрите на България. Дори и да е вярно това за атентата – едно е да го знаят няколко души, друго е цял народ. Някои хора (видя се от последните събития) лесно се поддават на манипулации. Какво, за да си почеше накърненото его, БББ иска да хвърли страната в братоубийствена гражданска война!

На това му се вика гьонсурат от класа!

http://standartnews.com/balgariya-politika/dogan_porachal_atentat_za_boyko-178747.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *