25/04/2024

ТИМ и Атака дружно узурпират протеста във Варна (видео)

Вчера – 21 февруари,  мафиотската група ТИМ  в съдружие с АТАКА са организирали Инициативен комитет, който да „легитимира” избрания от тях „безпартиен” Филип Филипов да узурпира протеста във Варна като изолира реалните водачи – Иван Петров, Теодор Николов.

Докато Иван Петров мръзне на протеста и го води към победа, в малка зала група от 20 атакисти, 10 ТИМ-аджии с яки вратове и поканени отбрани хора, Филипов се самопровъзгласява за водач на протеста, като през цялото време държи микрофона и с неговите хора не дават думата на истинските организатори. Гледайте филма с потресаващи кадри на гнус.

Иван Иванов, Теодор Николов и другите нямат нужда от легитимиране! Те се легитимираха пред цял свят, като поведяха протестиращите и бяха отразени по медиите като новина. Цял свят вече чу за България и я свързва с най-изявения лидер Иван Петров на протеста в цялата страна! Варна вярва на Иван Петров, а не на никому неизвестния Филипов, поставен от ТИМ и АТАКА.

А доказателство за тяхното съглашателство и последвалия опит за узурпаторство на протеста са самите призиви: Да се иска от Президента и НС  избори за ВНС, но организирани и проведени от служебен кабинет на БСП??? И отново 24-годишната въртележката на мафията да се завърти по същия начин за ограбване на държавата и геноцид над населението.

Тази провокация на ТИМ и Атака ще бъде осуетена! Братя, бдете! Мафията няма да се даде без бой! Подобни провокации се очакват и в други протестиращи градове и комитети. Хора, застанете твърдо зад водачите от първите дни и не вярвайте на самопровъзгласилите се узурпатори.

Призоваваме всички Варненци да изгонят от протестите узурпаторите!!!, се казва в обръщение на протестиращите още от първия ден варненци.

2 thoughts on “ТИМ и Атака дружно узурпират протеста във Варна (видео)

  1. Много хитро са го замислили, но няма да им мине номера. Вълци в овчи кожи.

  2. Не АТАКА е виновна по скоро е виновен Боко Тиквоча той е пръв приятел на ТИМ! Всичко това налива вода в мелницата на ГРОБ за да могат отново да ни яхат такива изроди като Тиквоча и Цвъ.Цвъ!

    АТАКА ПОБЕДА ПРАВИЛНАТА БЮЛЕТИНА 14

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *