20/04/2024

Око да види…

Все още настоящият премиер на България Бойко Борисов през цялото си управление показа, че за него не представлява никакъв душевен и морален проблем да обръща палачинката –  днес да каже едно, а на следващия ден  точно обратното.

Така че като нищо депутатите днес, които трябва да гласуват оставката му, и по-точно – тези от ГЕРБ,  внезапно да бъдат обхванати от прилив на „съвест“ и невиждано у тях „чувство за отвороност за държавата“ и да гласуват против оставката на премиера.

Достатъчно е да си припомним вчерашните митинги в негова подкрепа, организирани с есемеси. Както и официалното съобщение на сайта на правителството как шефът на ООН Бан Ки Мун иска Борисов да продължи да управлява България (пука му…).

Въпреки наистина реалните опасности за държавата от тази политическа криза и управленски вакуум, би било наистина ужасно днес Борисов да не се оттегли.

Другото би означавало отново Цветан Цветанов – начело на силовото ведомство МВР, да бъде шеф на предизборния щаб на ГЕРБ. Такова нещо по света май никъде не е било, както стана у нас при последните избори.

А това априори ще направи резултатите от изборите за нов парламент съмнителни.

Автор: Елена Емануилова

One thought on “Око да види…

  1. Ще стане страшно. Страшното предстои.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *