24/04/2024

Метеорит е прелетял и над Калифорния часове след Челябинск (видео)

Жителите на Калифорния видяха бързо движещ се в небето светещ обект. Събитието е заснето от автомобилен видеорегистратор.

NBC излъчи записа , направен от камерата в колата на един от местните жители. Както бе съобщено, че в петък около 19:45 часа местно време,  той  пътувал в района на Сан Франциско.

За секунди в тъмното небе се появил малък светещ обект, който лети към Земята  почти без да оставя следа, след което изчезва.

“Той беше със светло зелен цвят, когато се появи, а след това стана светло жълт. Беше страхотно “, коментира очевидецът Кандис Хурувая.

Този обект е наблюдаван от хора в цяла  Калифорния, но да го заснемат, или да запишат на видео,  са успели единици. Летящото тяло се е появило в американското небе часове след космическата катастрофа в Челябинск, Русия.

Удивителни видеозаписи са качени в ютюб от космическата катастрофа край Челябинск – вижте загадъчни подробности тук, които навяват някои мисли. Между другото едното от видеата в линка само са няколко часа е видяно от над 400 хил. потребители и общият им брой вече надхъврля 2 милиона.

Независимо от факта, че това явление не може да се сравнява по мащаб с падането на метеорита в района на Челябинск, американците са силно впечатлени.

Блогърите вече определиха тази година като “метеоритната ера” и очакват още изненади от Космоса.

Read more: http://30dumi.eu/2013/02/meteorit-padna-i-v-kaliforniya-video/#ixzz2L43OHEdN

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *