29/03/2024

Д-р Ръсел: Химическите следи в небето унищожават човечеството

Споровете за това мит или реалност са химическите следи в небето не са от днес. Официално те са отречени.

Но все повече авторитетни личности от цял свят бият тревога за явлението и посочват по какъв начин и колко опасно поразяват здравето и живота на човечеството.

ООН в свой официален доклад вече алармира за феноменалното изчезване на пчелите и всички ужасяващи за планетата последици от това (вижте подробности тук)

Има интернет потребители, които живо се интересуват от темата и активно събират информация по въпроса. Вижте на какви стряскащи неща е попаднал Крум Фильовски.

30 април 2012 г.
Доклад на Д-р Ръсел Л. Блейлок ( на снимката)
Проф. биолог
Университет Belhaven САЩ

Озаглавен: ” CHEMTRAILS, NANOALUMINUM AND NEURODEGENERATIVE AND NEURODEVELOPMENTAL EFFECTS ”

”Химическите следи в атмосферата – това е разпръскване на наноалуминий и невродегенеративни агенти, засягащи нервната система – продукти на генното инженерство.

Особено недоумение предизвиква фактът, че тези следи се наблюдават всеки ден и навсякъде. Основният проблем е в това, че има доказателства, че се разпръскват тонове наночастици с алуминиеви съединения.

Това е описано в научната и медицинска литература – частиците с наноразмери  са по-реактивни и причиняват интензивно възпаление в редица тъкани. Особена тревога предизвика въздействието на тези наночастици върху мозъка и гръбначния мозък, а също така и растящият списък на невродегенеративни заболявания, включително деменцията на Алцхаймер, болестта на Паркинсон и болестта на Лу Гериг (ALS), които са тясно свързани с въздействието на намиращия се в околната среда алуминий.

Наночастиците от алуминий са не само далеч по-възпалителни, те могат лесно да проникнат в мозъка и кръвта, да поразяват обонятелните нерви. Проучванията показват, че тези частици преминават през обонятелните невронни пътища, като се свързват директно към областите на мозъка, които причиняват болестта на Алцхаймер. Назалното въздействие се предизвиква от огромното количество разпръснат в небето наноалуминий. Той е особено опасен, защото този прах се вдишва от хора от всички възрасти, включително бебета и малки деца в продължение на часове.

Ние знаем, че възрастните хора реагират най-бързо на този алуминий във въздуха. Благодарение на много малките частици от алуминий, системите за филтриране по домовете и офисите не могат го да премахнат, така че хората биват поразявани навсякъде. В допълнение към инхалационните свойства на наноалуминия – той насища почвата, водата и растителността.

Обикновено алуминият лошо се абсорбира от стомашно-чревния тракт, но наноалуминият се абсорбира в много по-големи количества. Алуминият се абсорбира от организма и се трупа в някои органи и тъкани, включително в главния и гръбначния мозък. Вдишването му предизвиква възпалителни реакции в белите дробове, които представляват сериозна заплаха за деца и възрастни с астма и белодробни заболявания.

Аз се моля на тези пилоти, които пръскат с това опасно вещество да разберат, че те унищожават живота и здравето на техните семейства. Това важи и за нашите политически лидери. След като почвата, растенията и водните източници бъдат силно замърсени, няма да има връщане назад и да се компенсират вредите, причинени на природата, ще е невъзможно.

Хората трябва да разберат заплахата и да поискат от правителството си да спре отравянето на планетата, иначе няма как да се попречи на задаващата се катастрофа с огромен размер, освен ако този проект не се спре незабавно. В противен случай ще гледаме експлозивен растеж на невродегенеративните заболявания, които засягат възрастните хора с безпрецедентни темпове, както и заболявания на нервната система на нашите деца.

Вече сме свидетели на значително увеличение на тези неврологични нарушения, и това се случва при по-младите хора по-често от всякога.”

Russell L. Blaylock, M.D.
Visiting Professor Biology
Belhaven University
Theoretical Neurosciences Research, LLC
Dr. Russell Blaylock, Neurosurgeon
Web Site: http://www.russellblaylockmd.com/

Оригиналът Тук –> http://www.mpwhi.com/chemtrails_nanoaluminum_effects.htm

Още много подробности можете да видите в линка тук:
Read more: http://30dumi.eu/2013/02/sbogom-ba-lgarski-pcheli-sbogom-ba-lgarski-med/#ixzz2KDfgDPWt

4 thoughts on “Д-р Ръсел: Химическите следи в небето унищожават човечеството

  1. ТОВА Е АБСОЛЮТНО ВЯРНО!!!! ЗНАМ ЗАЩОТО ЖИВЯХ В ГЪРЦИЯ, ТАМ МНОГО ОТКРИТО И ТРЕВОЖНО СЕ ГОВОРИ ЗА ТОЗИ ПРОБЛЕМ ПО АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ! ИСКАНИ СА ОТГОВОРИ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ, НО ТЕ МЪЛЧАТ!! ТУК СЕ ГОВОРИ РЯДКО, ЗА НИЩО НЯМА ГЛАСНОСТ! В ОСНОВАТА НА ВСИЧКО Е ВСЕИЗВЕСТНИЯТ РОКФЕЛЕР!

  2. Едновременно съсипват и демонстрират, че нещата още зависят от тях. Напоследък го правят в големи мащаби и над малките селища. Ако не ни се помагаше отгоре би трябвало да сме много по-пострадали. Лично аз видях от Витоша, странни фиксирани облаци, които сякаш не се подчиняваха на законите на физиката. В близост до тях се забелязваше сякаш изтегляне на кабалските отровни облаци над София. Странните облаци се „разпаднаха“ едновременно в точката на залеза над София. Говори се, че кабалите ядат бой от гапактическата федерация и по-горе. И ще си плащат чрез принудително заселване на сива планета с нулева комуникативност, където ще са обречени да тарикатстват помежду си цели епохи. В случая те сами са си сложили на небето верен индикатор кога ще рухне системата им.

  3. Публична тайна е, че са били енергоцентрали. И с многофункционално предназначение. Малцина все още знаят, че когато се намокри купа сено или купчина свърхнискокалорични въглища те се самозапалват, което се дължи на поява на условия за усвояване на енергията на етерния вятър.

  4. Става дума за пирамидите от предложения по-долу линк

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *