25/04/2024

Британката Манди Кар разговаря не наужким с котки и кучета

Мислите си, че хората са способни да разбират езика на животните само в приказките?

Британката Манди Кар, чиято специалност е подстригване на котки и кучета твърди, че е способна да чете мислите на своите четириноги клиенти. При това тя притежава и заложби на медиум, защото общува дори с умрели животни. Стопаните й плащат за диагностика на питомците си, а също и…за спиритически сеанси.

За първи път това се случило с Манди, когато била на 20 години. Тя подстригвала едно куче и изведнъж чула „глас”, който просел за лакомство. Осъзнавайки, че това й го казва нейната клиентка, момичето си помислило, че е изгубило разума си.

Впоследствие Манди овладяла своя дар и даже се научила да си докарва доходи от него. За сто паунда например (сумата съвсем не е малка) тя може да преведе на стопаните от какво е болен техният любимец или за какво мисли. Тя уверява, че е способна да общува и с животни, които вече не са на този свят и да предава на стопаните им „послания” от тях.

Веднъж към г-жа Кар се обърнал собственик на пудел на име Зак. Той не можел да разбере защо кучето ходи сякаш в течаща вода. Към таланта на Манди да разговаря с животните мъжът се отнасял скептично, но любопитството го довело при нея. След като си пообщувала със Зак Манди научила, че неговият роден брат неотдавна бил разкъсан от глутница хрътки и това станало причина Зак да тъгува. След като хората ласкаво „поговорили” с пудела той малко се успокоил.

Не е задължително Манди да вижда животното лично. За да получи информация на нея й е достатъчно дори само да види снимката му.

„Аз чувам техните мисли дори когато съм за волана, казва тя. Веднъж при такива обстоятелства чух гласа на една котка, която подстригвам. Аз си помислих: О, не, не сега…Впрочем те не питат кога е най-добре да влязат в главата ми”.

Веднъж Манди се свързала с жителка на Австралия и й казала, че нейният златист ретривър Нала умира от неизлечима болест на бъбреците. Манди поддържала връзки с Нала докато боледувала и утешавала нейната стопанка, когато кучето умряло. Свързала се с неговия дух и предала на стопанката, че с кучето вече всичко е наред. Освен това Нала помолила да предаде на жената, че скоро колегите от работата й ще и подарят ново кученце.

Своята необикновена дарба Манди Кар обяснава с факта, че има вродени проблеми със слуха. Тя е принудена и в двете си уши да носи слухов апарат. Според нея именно глухотата й помага да „слуша” животните.

Голяма част от своите „странични” доходи Манди дава в благотворителни центрове и фондации, които се занимават с проблемите на животните. Любопитното е, че самата госпожа Кар няма домашни питомци, той като нейният съпруг страда от алергия от козина.

Бележка на www.snaiper-bg.net: Онези, които никога не са гледали достатъчно дълго котка или куче със, сигурност ще се присмеят на всичко това. А останалите – те неведнъж са били поразени от това как животните ги рабират. И най-вече – колко деликатни стават, когато човекът има истински здравословни или други проблеми. А чувството, че си четат мислите взаимно, от един момент нататък от съмнение се превръща в убеждение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *