29/03/2024

Бивш военен министър на Канада ще говори официално за извънземните

Пол Хелиър (Paul Hellyer), който е бил министър на националната отбрана и помощник на министър-председателя, ще говори в Торонто – Канада, на открити дебати по въпроса за извънземните.

Още през март 2011 г. бившият военен № 1 на Канада хвърли бомбата и с това в смут целия свят, като категорично заяви: „Американските военни и учени са имали контакт с извънземни същества, които са им дали някои от технологиите си“. www.snaiper-bg.net писа за това – вижте още любопитни подорбонсти тук.

Това събитие предхожда “Публичното изслушване за разкрития” –  провокативни изявления в Сената за извънземни, което ще се проведе във Вашингтон през април. Хелиър ще говори за това, защо вярва в извънземните.

В ролята си  на министър на отбраната, той е получавал множество “доклади за неидентифицирани летящи обекти”, повечето от които, казва той, са ясно идентифицирани като природен феномен.

“Но аз лично мисля, че не всички от тези хора лъжат”, казва той. И през септември 2005 г.,  започва да говори по този въпрос.

Според Хеле, това е предизвикало учудени погледи, но добрата му репутация не позволила да му се случи нещо много негативно. Хелиър води открита  дискусия за извънземните, включително перспективата за избавяне на човечеството от изкопаемите горива, благодарение на безплатната енергия, получена от извънземните.

“Вярвам, че тази технология  вече я има на Земята, но се пази в тайна, за да могат тези от петролната индустрия да получават своите трилиони долари”, казва той.

Вижте оригинала тук : http://metronews.ca/news/toronto/539916/former-minister-of-defence-to-testify-at-mock-hearing-on-aliens/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *