28/03/2024

Бабикян: Създалите Борисов като премиер са решили да си приберат “стоката”

Обвързаността на политиката в България с мутренско-милиционерските кръгове кристализира именно през днешното управление и дойде ред Борисов да си го признае, може би защото той осъзна, че тези, които му помогнаха той да се окаже на тази позиция, днес се обръщат срещу него и започват да вадят документи.

В случая с досието “Буда” е очевидно, че се вадят документи, които трябва да свалят на земята настоящия министър-председател. “Производителите” му като министър-председател очевидно са решили да си приберат “стоката” от пазара.

Това коментира в предаването “От петък до петък” на БНР Арман Бабикян*.

Относно изказването на Бойко Борисов, че още през 1997-а година той е бил подготвян за премиер и затова са му спретнали досие, Арман Бабикян коментира:

Това е хитът на деня. Борисов става автор на теорията за това, че водещите политици в страната, особено тези, които ни управляват, отдавна се отглеждат в средата на специалните служби, за да могат някой ден те да поемат руля на управлението на държавата и организирания бандитизъм. Мисля, че с това изречение Борисов даде особен принос към демократичните характеристики на българската държава – принос, сравним с обръчите на Доган и порциите, които се раздават, защото по своята циничност и откровеност по нищо не отстъпва.

*Арман Бабикян е експерт в областта на медийните комуникации и връзките с обществеността.

Цялото интервю на Катя Лещанска с Арман Бабикян чуйте от звуковия файл на БНР ТУК.

Read more: http://30dumi.eu/2013/02/babikyan-proizvoditelite-na-borisov-kato-premier-sa-reshili-da-si-priberat-stokata/#ixzz2KNhIuuW8

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *