20/04/2024

Вижте какъв интересен обект бе октрит на сайта на НАСА (видео)

През тази седмица на официалния сайт на НАСА (вижте оригинала тук) изследователи откриха две странни фотографии, датирани на 12 януари 1986 г. Какво е това – поредно изтичане на информация за НЛО около нашата планета? Едва ли.

Напоследък подобни информации започнаха да се появяват на сайта на Американската космическа агенция едва ли не през ден и мнозина съзират в това целенасочени действия.

На кадрите е запечатан ясно черен обект с правилна триъгълна форма на орбита около Земята.  Ако се сравнят две снимки може да се види, че обектът не е „прашинка на прозореца”, както веднага предположиха някои, а е действително обект, който се премества в Космоса.

По отметките на снимките може да се определи, че между тях разликата е само 17 секунди. През това време обектът се премества достатъчно далече за реещ се в атмосферата космически боклук. Възможно ли е това да е ставало с достатъчно голяма скорост?

Между другото снимките са направени с ръчна камера, а това означава, че астронавтът вероятно е видял с очите си този обект.

http://youtu.be/k63wTqSDvXc

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *