19/04/2024

Така е, когато човекомразци са начело на една държава

За всичко в България има пари, в това число и милиони за нови лимузини на властимащите, не и за майките. Не и за децата.

На това най-вече и на човеконенавистничеството  се дължи демографският апокалипсис в страната ни. Младите отказват да стават родители на нещастници.

Има си логично обяснение за това. Начело на държавата от десетилетия – и преди 1989 г., и от тогава насам,неизменно стоят човекомразци.

Те мразят човека, те мразят еднакво и българите, и циганите. Те ги ухажват единствено по време на избори, но само за няколко часа.

Каквито и магистрали да построят, с колкото и атомни централи да рекетират народа да плати от скъсания си джоб – амбициите на управляващите никога не са били свързани с човека.

Не им пука, че в България преобладаващата част от РАБОТЕЩИТЕ, живеят, дишат и въобще – съществуват единствено, за да си плащат сметките на монополистите и данъците към държавата. Все по-малко успяват обаче и при най-добро желание.

Не им пука, че заради недалновидната им политика Циганският въпрос още в близките няколко години ще потопи окончателно страната. А има толкова прости решения – безплатни спирали и просвета за циганските момичетата над 10 години, обществени къпални във всяко гето. И още три прости, но много ефективни неща: Първото е ОБРАЗОВАНИЕ, второто е ОБРАЗОВАНИЕ, третото – пак ОБРАЗОВАНИЕ!

Мислите ли, че една потенциална ромска майка на 12-14 години знае много за това как стават децата! Мислите ли, че циганските майки умират да си имат по десет и повече отрочета?

Няма социален проблем, за който да не може да се намери решение.
В България обаче не се намира такова, защото вече повече от 60 години никой не го търси. Защото приоритетите в тази държава не включват човека.

Няма успешно управление без то да е постигнало успехи в социалната сфера.

Поради тази причина наистина няма надежда за България. За управляващите е по-важно да излеят тонове лайна във вид на бетон върху дюни, отколкото да отделят от бюджета пари за майките и децата им.

Автор: Елена Емануилова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *