25/04/2024

Следствен доклад: Ваксинациите са пълна измама

Изданието  NaturalNews предостави на читателите шокираща информация, от която следва, че органите на здравеопазването провеждат масови ваксинации, знаейки, че те са неефективни, че са вредни и дори – опасни за живота.

Ако имате деца, пише  NaturalNews, вие най-вероятно сте запознати с официалното разписание за имунизации на Центъра по контрол и профилактика на заболяванията (CDC) в САЩ. Това разписание препоръчва да се направят 29 ваксинации от раждането на детето до 6-годишната му възраст, включително ежегодните инжекции срещу грип, както и от пет до 16 ваксинации във възрастта от седем до 18 години (http://www.cdc.gov/vaccines/schedules/).

Но в последния следствен доклад, изготвен от д-р Лусия Томлженович  (Lucija Tomljenovic), доктор на медицинските науки, се разкриват тайни правителствени документи с повече от 30-годишна давност. От документите следва, че графиците за ваксинации са пълна лъжа, да не говорим за мошеничествата със самите ваксини и за това, че предоставят реална защита от заболявания.

Макар нейната статия на първо място да е посветена на това как британската система по здравеопазване е подготвила мръсната система за прикриване на истината за своите национални програми за ваксинации, принципите и резултатите на проучването й се отнасят за ваксинациите като цяло. Тези мерки по правило са предназначени за цели, обслужващи корпоративни интереси, а не здравето на населението.

Органите на държавните власти се занимават с пропаганда на ваксинирането с цел удовлетворяване интересите на частни производители на ваксини. Те преднамерено скриват от родителите съответната информация за опасностите и неефективността на ваксинациите, за да се поддържат съответните високи темпове на ваксиниране. И в този процес те са направили от неизчислими милиони деца огромна рискова група за възникване на сериозни странични ефекти и смърт.

2 thoughts on “Следствен доклад: Ваксинациите са пълна измама

  1. Факт е.че не сме виждали тетанус,защото има ваксина против тетанус.Ако я нямаше би бло ужасно.Тези които са против ваксините нека прочетат против какви болести са задължителните ваксини пък тогава да помислят какво ще кажат.

  2. Петре може би си чувал следния виц:
    Мъж вървял по улицата и ръсел пясък. Спрял го полицай:
    – К“во праиш ти, бе?
    – Пясък ръсим!
    – Това виждам, ами защо?
    – Против крокодили!
    – Ами тука няма крокодили!?
    – Щото ръсим…

    сам си прави извода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *